Originally Posted by
Alexinho
Τα παραδειγματα που μου λετε δε σημαινουν τιποτα.
1ον, γιατι δεν βλεπω τις ικανοτητες-συστηματα των αντιπαλων και τα στοιχεια των αγωνων για να μπορεσω να σας εξηγησω γιατι συμβαινουν οσα λετε.
2ον, η ποσοτητα σε μια συγκεκριμενη ικανοτητα δεν οδηγει το συστημα να αποφασισει αν μπορει να κανει μια ενεργεια στο παιχνιδι ή οχι.
Δειχνει μονο την ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να την κανει και ποσο συχνα.
Παιζω αυτο το παιχνιδι 5 χρονια τωρα και εχω την εμπειρια για να σας λεω ο,τι λεω.
Εχω συναντησει παιχτες περισσοτερης ποιοτητας που νικαω ευκολα γιατι δεν εχουν προπονησει τους παιχτες τους σωστα...
Και εχω συναντησει παιχτες λιγοτερης ποιοτητας που με δυσκολευουν γιατι εχουν κανει καλη προπονηση στους παιχτες.
Ολα τα αλλα, οτι το συστημα βοηθαει τους παιχτες που πληρωνουν λεφτα ή τρολαρει αυτους που ειναι πρωτοι στη βαθμολογια, ειναι απλα υποθετικες και μη αποδεδειγμενες θεωριες που μας αρεσει να λεμε οταν δεν μπορουμε να βρουμε αλλη εξηγηση.
Θεωριες οι οποιες δεν αποκλειω να ειναι αληθινες, αλλα σιγουρα καποιοι υπερβαλλουν μερικες φορες, ενω στην πραγματικοτητα απλα δεν ειναι καλοι managers και δεν κανουν σωστες επιλογες για την ομαδα τους.
Προσωπικα σπανια εχω διαμαρτυρηθει για ενα αποτελεσμα και οσες φορες εχει γινει ηταν οταν ημουνα αρχαριος.
Λαθη στον αλγοριθμο υπαρχουν, δεν αντιλεγω, αλλα το παιχνιδι βελτιωνεται συνεχως.
Και οσον αφορα την καριερα μου στο παιχνιδι, εχω παιξει 52 σεζονς ανταγωνιστικα (γιατι στις αλλες 18 δεν επαιζα και εμενα στο ιδιο επιπεδο επιτηδες) και απο αυτες τις 52 μονο 9 φορες δεν πηρα πρωταθλημα (6 φορες 2ος, 2 φορες 3ος και 1 τεταρτος), χρησιμοποιωντας μονο 35 τοκενς ανα σεζον.
Μονο τους τελευταιους 3 μηνες αρχισα να παιρνω πρασινα τσαντακια απο βιντεο.
Με αυτο θελω να πω οτι νικουσα χωρις να δινω λεφτα.
Δε θελω ντε και καλα να περασει η γνωμη μου.
Απλα προσπαθω να βοηθησω ως ενας εμπειρος παιχτης.
Καλη συνεχεια.