Ποιός είσαι??
Είμαι ο Μιχάλης, 43 παντρεμένος, με δυο κόρες (9 και 11) και δουλεύω σε εκδοτική εταιρία ως υπεύθυνος παραγωγής περιοδικών. Παίζω παιχνίδια σε υπολογιστές από παιδί, πρώτος υπολογιστής μου ο Amstrad 464 !!! πέρασα και από τη χρυσή εποχή της Amiga 500, ΤΟ μηχάνημα για την εποχή του!!!. Περισσότερο από όλα τα games που έπεξα όλα αυτά τα χρόνια, κράτησε το WOW... επικό game αλλά δυστυχώς τα 13€ το μήνα αυτό τον καιρό δεν περισσεύουν. Σταμάτησα πριν 5 χρόνια και έκτοτε δεν το ξανάρχισα και δεν ξαναέπαιξα κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα (με την ένοια να παίζω συνεχόμενα για καιρό).

Πόσο καιρό παίζεις? Ποιό είναι το αγαπημένο σου σύστημα?

Παίζω κοντά ένα χρόνο (και κάτι ψιλά) και πάντα στηρίζομαι στα κεντρικά χαφ. Δεν έχω παίξει σύστημα με λιγότερα από 2 και ενίοτε παίζω με 3. Συνήθως παίζω με 4 στην άμυνα 2 πλάγιους και ένα επιθετικό, ανάλογα το παιχνίδι θα βάλω είτε 1 κεντρικό αμυντικό χαφ, είτε ένα παραπάνω κεντρικό χαφ, είτε ένα παραπάνω επιθετικό.

Από τίτλους τι κάνεις? Πες μια μεγάλη στιγμή σου στο παιχνίδι!
Από τίτλους πάμε αρκετά καλά, παίζουμε 4 άτομα στο γραφείο και είμαι πρώτος !!! κάθε χρονιά κάτι θα πάρω (εκτός από 1 νομίζω) και τις περισσότερες χρονιές έχω 2 τίτολυς, κορυφαία στιγμή πριν 2 σεζόν που πήρα το τρέμπλ φυσικά.

Έχεις επενδύσει στο παιχνίδι με χρήματα?
Μια η δύο φορές από 2 ευρώ...

Τι σε ενθουσιάζει περισσότερο στο παιχνίδι?
Η προσμονή πριν από κάθε σημαντικό ματς, η αλλαγή των δεδομένων μέσα στο ματς (ειδικά όταν είναι και ο άλλος καλός και είναι μέσα), και η αίσθηση του ανταγωνισμού με πραγματικούς παίκτες.

Κάτι που έχεις να προσθέσεις/αναφέρεις/σχολιάσεις γενικότερα?
Είναι ένα καλό παιχνίδι, με τις ατέλειές του φυσικά, που δεν χρειάζεται να "καείς" για να προχωρήσεις και έτσι μπορείς να παίζεις ακόμα και με ελάχιστο χρόνο ενασχόλησης, προσφέρει συγκινήσεις, χαβαλέ με φίλους και με το γεγονός ότι παίζουν real άτομα από όλο τον κόσμο, έχει τύχει να γνωρίσω και άτομα (μέσω Facebook) και να γίνουμε διαδυκτιακοί φίλοι μέσα από το παιχνίδι.