για να μην παρεξηγηθώ για το χρόνο που σπαταλάω ούτε γεμάτος από τίτλους είμαι ούτε ο απώτερος σκοπός μου ήταν αυτός στο παιχνίδι...αλλα σίγουρα δν μπήκα σε αυτό για να μου σπάει κανείς τα νευρά....
για να μην παρεξηγηθώ για το χρόνο που σπαταλάω ούτε γεμάτος από τίτλους είμαι ούτε ο απώτερος σκοπός μου ήταν αυτός στο παιχνίδι...αλλα σίγουρα δν μπήκα σε αυτό για να μου σπάει κανείς τα νευρά....
προσπάθησα να το καταλάβω και να το εξηγήσω .
Τροχός της τύχης !
άλλες φορές είναι ενας παράγοντας σημαντικός (το σύστημα πχ) , άλλες ο άλλος (ποιότητα)
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Απλα είχα πάρει μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο (14 βαθμούς) κ αποφάσισε η μηχανή μιας αρκετοί από τους άλλους μάνατζερ ήταν "δραστήριοι" να γυρίσει το ζάρι σε συνεχόμενα παιχνίδια μπας κ "κουνηθεί" κανείς ξοδέψει κανένα τοκενς, για να πω την αλήθεια ήμουν κ εγώ έτοιμος να πάρω σκαουτ παίχτη τώρα στο τέλος της σεζον ....αλλά πείσμωσα, για να μην γκρινιάζω να πω ότι όλα πήγαν καλά κ από χθες τελείωσε το μαρτύριο, για όσους αγαπούν να βλέπουν το παιχνίδι όπως το ρεαλιστικό ποδόσφαιρο (ε Γιώργο... κ εγώ μαζί σου ) αυτό που άλλαξε ήταν να βασιστώ στο καθοριστικό παιχνίδι στην άμυνα κ όχι στην "κλαταρισμένη" επίθεση ενώ ο άλλος διεκδικητής στο δικό του παιχνίδι να παίξει πολύ επιθετικά για να με φτάσει στη διαφορά τερμάτων κ να την πατήσει.... έτσι γτ είχαμε αρχίσει να γινόμαστε ξεφτίλα κ να χω τους άλλους μάνατζερ ξαφνικά να σκάνε μύτη κ να υποστηρίζουν τους αντιπάλους μου