Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
Like Tree3Likes

Thread: Tροφη για σκεψη.

Apprentice Fcgrfr's Avatar
    για να μην παρεξηγηθώ για το χρόνο που σπαταλάω ούτε γεμάτος από τίτλους είμαι ούτε ο απώτερος σκοπός μου ήταν αυτός στο παιχνίδι...αλλα σίγουρα δν μπήκα σε αυτό για να μου σπάει κανείς τα νευρά....
    Nikose likes this.

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    προσπάθησα να το καταλάβω και να το εξηγήσω .
    Τροχός της τύχης !
    άλλες φορές είναι ενας παράγοντας σημαντικός (το σύστημα πχ) , άλλες ο άλλος (ποιότητα)
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Apprentice Fcgrfr's Avatar
    Απλα είχα πάρει μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο (14 βαθμούς) κ αποφάσισε η μηχανή μιας αρκετοί από τους άλλους μάνατζερ ήταν "δραστήριοι" να γυρίσει το ζάρι σε συνεχόμενα παιχνίδια μπας κ "κουνηθεί" κανείς ξοδέψει κανένα τοκενς, για να πω την αλήθεια ήμουν κ εγώ έτοιμος να πάρω σκαουτ παίχτη τώρα στο τέλος της σεζον ....αλλά πείσμωσα, για να μην γκρινιάζω να πω ότι όλα πήγαν καλά κ από χθες τελείωσε το μαρτύριο, για όσους αγαπούν να βλέπουν το παιχνίδι όπως το ρεαλιστικό ποδόσφαιρο (ε Γιώργο... κ εγώ μαζί σου ) αυτό που άλλαξε ήταν να βασιστώ στο καθοριστικό παιχνίδι στην άμυνα κ όχι στην "κλαταρισμένη" επίθεση ενώ ο άλλος διεκδικητής στο δικό του παιχνίδι να παίξει πολύ επιθετικά για να με φτάσει στη διαφορά τερμάτων κ να την πατήσει.... έτσι γτ είχαμε αρχίσει να γινόμαστε ξεφτίλα κ να χω τους άλλους μάνατζερ ξαφνικά να σκάνε μύτη κ να υποστηρίζουν τους αντιπάλους μου
    nikolgiorgos likes this.

Page 2 of 2 FirstFirst 12