3Likes
-
Apprentice
μετράω 2 ισοπαλίες κ δυο ήττες συνεχόμενες στα τελευταία παιχνίδια στο πρω , αυτό δν έχει ξανασυμβεί....δν θέλω να αναφερθώ σε τεχνικές συστήματα, ζάρια φρεσκάρισμα παιχτών, παρακολουθώ το φόρουμ αγγλικό κ ελληνικό ανελλιπώς όπως επίσης κ όλα τα παιχνίδια μου κ εδώ κ ενα χρόνο που παίζω έχω καταλάβει τι γίνεται... άπλα θα σταματήσω να σπαταλώ άλλο χρόνο κ χρήματα (το ελάχιστο τέλος πάντων που βάζω) , λογω οτι είμαι πολύ ενεργός μάνατζερ έχω μπει στη κατηγορία γιαυτους τον "γλυκαίνω" κ μετά " του κάνω την ζωή δύσκολη" κ ότι αρπάξω.... άρπαξα δν έχω αντίρρηση με την πολίτικη αυτή άλλα ο τρόπος που εφαρμόζεται ειναι εκνευριστικος, τουλάχιστον για μένα....σίγουρα δν είμαι ο μοναδικός.
Από δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε πολλές σκεπτόμενοι το πραγματικό ποδόσφαιρο αλλά εδώ πρόκειται για μια μηχανή που έτσι ειναι προγραμματισμενη με απώτερο σκοπό το κέρδος τους οπότε η ακολουθείς κ δν βλέπω να χει τελειωμό αυτό...γιατί θα χεις να συναγωνιστεις πάντα αντίπαλους που έχουν μπει στο ίδιο τρυπακι με σένα εξου κ οι παράξενες κληρώσεις η ακολουθείς άλλους δρόμους...
Last edited by Fcgrfr; 11-09-2016 at 07:19 PM.