Θελω να ανειξω ενα νηματακι για τους παικτες που προτεινονται απ τον βοηθο. Αυτοι κυριως ειναι aml/st amc/st amr/st η σκετοι st και goalkeepers. To θεματακι που εχω ειναι οτι οι 7 στους 10 ειναι συνηθως παλτα. Με αυτο δεν εννοω οτι και καλα δεν σκοραρουν γενικως, εννοω οτι κατ αρχην δεν εχει καμμια σχεση αυτο το 9-10-9-8-10-9 που εχουν σαν βαθμολογια πριν τους αγορασεις ουτε το 100 εμφανισεις 140 γκολ που λεει. Αν εισαι αρκετα τυχερος στους 10 αγωνες θα σκοραρει στους 4-5, και οι βαθμολογιες του θα ειναι συνηθως καπου εκει κοντα στο 7,5. Φυσικα στα στατιστικα δεν υπολογιζω αγωνες με τους 3αστερους του πρωταθληματος αλλα με υπολογισημους και σοβαρους αντιπαλους. Καπου καπου μπορει να βγει κανα διαμαντακι, αλλα γενικα αυτοι ειναι σταγονα στον ωκεανο. Με αλλα λογια δεν αξιζουν τα 20-30-40 τοκεν τους με τιποτα. Εχω αλλαξει καμμια 10αρια τον τελευταιο μηνα, και ακομα εχω μονο τον πρωτο-πρωτο που ειχα αγορασει πριν κανα διμηνο που επεστρεψα στο top11, που σκοραρει σχεδον αγωνα παρα αγωνα, Μαπα το καρπουζι δηλαδη. Για τους gk ασε, δεν χρειαζεται να πω τιποτα. χαλια μαυρα.Oυτε και θυμαμαι ποσοι εχουν φυγει νυχτα κυριως μετα απο ματς ομοσπονδιων.