Results 1 to 10 of 89
Like Tree102Likes

Thread: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 88

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice dragonomicon's Avatar
    Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
    The Greeks επίπεδο 31
    Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?
    Πρωτάθλημα 1ος - Κύπελλο αποκλείστηκα απο τον πρώτο γύρο με μια ομάδα 3 λέβελ πάνω - Champions League 2ος.

Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?
    Αρχικά είχα σκοπό να παραμείνω κατηγορία αλλά μάλλον θα την παλέψω για μια σεζόν ακόμα μήπως και κάνω treble.

Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
    Να φτιάξω την άμυνά μου και να αγοράσω ένα εξτρέμ γιατί ο Σαραβάκος πήγε 28 ετών.

Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?
    Επίπεδο 59.

Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?
    Κατηγορία Χρυσή 1 αλλά τώρα έχουμε παλούκια..........

Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
    Οπως έχω ξαναπεί ειμαι υπερκαλυμμένος, απλά το μόνο μέλημά μου ειναι οι ομοσπονδίες για την ώρα.

VIP Nick Lizas's Avatar
    μετην 2 ομαδα εγινε μαχη με τους αλλους 2 τελικα ηρθα 3 παιχτηκε στις λεπτομερειες και οι 3 ισοδυναμοι ημιτελικα στο κυπελλο και το ταμπιον λινγκΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 88-screenshot_118.jpgΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 88-screenshot_119.jpg
    στα ημιτελικα τρελλος αποκλεισμος 3-3 στην εδρα του και στην εδρα μου ενω κερδιζα 3-1 μεχρι το 80 οι παικτες του
    ξαφνικα αρχισαν να τρεχουν σαν δαιμονισμενοι και μου εβαλαν 4 γκολ αυτο εναι που λεμε απιστευτο και ομως αληθινο

- Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?Αeknicosfcstars
    - Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?4 θεση παιζοντας με τα θηρια
    - Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?θα μεινω κατηγορια αλλα θα παλεψω για κυπελλο και τσαμλινγκ
    - Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?πηρα 2 γρηγορους ενα τερματοφυλακα και ενα στραικερ
    - Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?93
    - Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?ναι
    - Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?Στις ομοσπονδιες ειναι δυσκολα κρατηθηκαμε κατηγορια το παλευουμε αλλα ειναι δυσκολα
    μας εφυγε και ενα μελος καλος φιλος αλλα συνεχιζουμε
    nikolgiorgos likes this.