Results 1 to 10 of 89
Like Tree102Likes

Thread: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 88

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by axd23 View Post
    Το σταθερό μου σύστημα εδώ και 2 σεζόν είναι 4 στην άμυνα, 1 αμυντικό χαφ (βελάκι κάτω), 2 κεντρικοί μέσοι, 1 κεντρικός επιθετικός μέσος (βελάκι πάνω) και 2 επιθετικοί. Δεν το αλλάζω παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις ή όταν το ματς έχει κριθεί για rotation και ξεκούραση των βασικών.
    Στα παιχνίδια με ισχυρότερους αντιπάλους παίζω με 4-2-3-2 (βελάκια κάτω σε όλους εκτός από τον μεσαίο κεντρικό μέσο που τον βάζω με βελάκι πάνω και τους επιθετικούς) ή 5-1-3-2 (και με τα βελάκια όπως το άλλο σύστημα).

Νοοτροπία: Κανονική
    Εστίαση πάσας: Μεικτή ή άμα χρειαστεί από το κέντρο
    Στυλ πάσας: Κοντινές ή άμα δεν βγαίνει βάζω μεικτή
    Επιβολή αντεπιθέσεων: Ναι (και ανάλογα πως πάει μπορεί και όχι)
    Στυλ πίεσης: Ήπιο (με καλύτερους αντίπαλους έντονο για να μην μπορούν να κάνουν τόσο εύκολα παιχνίδι)
    Στυλ τάκλιν: Κανονικό (με καλύτερους αντίπαλους σκληρό αν και δεν το συνηθίζω και πολύ συχνά ούτε τότε από φόβο για κάρτες και κοντινά φάουλ)
    Στυλ μαρκαρίσματος: Ένας εναντίον ενός
    Χρήση τεχνητού οφσάιντ: Ναι (μόνο αν οι αντίπαλοι είναι πιο αργοί από τους παίκτες μου)
    4-2-3-2 και 5-1-3-2 καποιο λαθος κανεις
    axd23 likes this.

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Nick Lizas View Post
    4-2-3-2 και 5-1-3-2 καποιο λαθος κανεις
    Ωχ, έχεις δίκιο το μυαλό μου ταξίδευε αλλού και τα έβγαλα λάθος χαχαχα. Διορθώθηκε το λάθος.
    Nick Lizas likes this.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.