Καλή σεζόν να έχουμε φίλοι μου.

Με την Clover 13, έκανα ακόμα ένα double (πρω + τσουλου). Ίσως το πιο απαιτητικό πρω που έχω παίξει με πολλούς καλούς αντίπαλους 7άστερους ή κοντά στα 7αστέρια. Ο κύριως λόγος που το πήρα είναι ότι οι περισσότεροι συνδεκδικητές έπαιζαν 442nd στο οποίο βρήκα αντίδοτο και τους νίκησα όλους.Επίσης με τους μικρούς έπαιξα πολύ επιθετικά και με βοήθησε να αποφύγω το τρολάρισμα σκοράροντας πολλά γκολ.
Το γυροφέρνω το treble αλλά θέλει και τύχη το άτιμο..
Καμία μεταγραφή (το είχα δουλέωει τις προηγούμενες 3 σεζόν), μόνο πωλήσεις, έριξα τα πράσινα έγινε ήδη 7* η ομάδα.
Ίσως να σκεφτώ recommendation αν έρθει κάτι καλό μιας και μαζεύτηκαν τόκενς.

Με τη δεύτερη ομάδα, Angry Sheep FC, στόχο είχα μόνο το κύπελλο και το σήκωσα. Αποφάσισα να μείνω κατηγορία γιατί και δεν έχω χρόνο να τη κουμαντάρω όπως θέλω και την έχω βάλει στην ομοσπονδία μας.. άρα δεν με παίρνει να πέφτω επίπεδο.
Άσε που στο λέβελ 5 δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά έπεσα 2 φορές σε πρωταθληματα μόνο με 7-8άστερους..
Είτε που δουλευαν το trick με τους δανεικούς στις ομοσπονδίες είτε φουλάρουν με tanking (αν και τσεακρα ότι όλοι είχαν τίτλους άρα μά΄λλον το πρώτο)
Καμία μεταγραφή, είναι 7άστερη η ομάδα.

Ομοσπονδία, Topless 11, πήγε να κάνει το ακατόρθωρο, στόχο είχαμε να μεινουμε στην gold1, και για ~20 ποντάκια δεν ανεβήκαμε platinum.
Είχαμε 3/3 πρωτιές.. αλλά ήρθε το bug και ευτυχώς που πήραμε και την 3η θέση να λέμε...
Ελπίζω να μας δώσουν πόντους σε όλους γιατί είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε.
Διώξαμε το 6ο inactive μέλος και είδαμε άσπρη μέρα. Τον αντικαταστήσαμε με εξαρετικότατο παίκτη.

Have fun