Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 34
Like Tree25Likes

Thread: Κληρώσεις champions league και κύπελλο.

Addicted Tesla's Avatar
    Συνήθως είμαι στο 85-90% όταν ξεκινά η σεζόν και τελειώνω στο 100%. Νομίζω ότι είναι τα ιδανικά νούμερα (αν σκεφτείς ότι οι ακαδημίες μου κατεβάζουν και τον ΜΟ γενικά).
    axd23 likes this.

Pro axd23's Avatar
    Κι εγώ αυτά τα νούμερα έχω αλλά περίμενα να πέσω σε +1 level εφόσον το πήρα την προηγούμενη σεζόν.

Λογικά η μαζική πώληση παικτών καθόρισε την κλήρωση. Γιατί όπως ανέφερα και πριν δεν πούλησα πρωτοκλασσάτους παίκτες αλλά παίκτες των 4* και 5* και έναν στα 6*.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Pro
    Χαχαχαχαχαχα οταν τα ελεγα αυτα εγω εδω και καμμια 10αρια σεζον δεν με διαβαζε κανεις?? Τωρα το ανακαλυψατε εσεις οτι αμα εχεις υπολογισημη ομαδα "ολος τυχαιως" κληρωνεσαι με ενα λεβελ πανω σε ολες τις διοργανωσεις?? Μεχρι και στο προ μου ειχε τυχει αυτο οταν ημουν κατηγορια 10, να παιξω με 11ρηδες. (σηκωσα βεβαια τους μισους κυνηγους μιας και τους εβλεπα 7αστερους)

Famous Cloverfield's Avatar
    Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο το +1 level

Με ενδιαφέρει ότι είναι κακή η λογική γιατί πολύ απλά σε ματσάρουν μεν με "ισάξιους" αντιπάλους κι ας είναι σε διαφορετικό λεβελ, αλλά αυτοί οι αντίαπλοι έχουν την ευχαίρεια να γίνουν +1 αστέρι πολύ πιο εύκολα από σένα.

Άρα δεν είναι καθόλου αξιοκρατικό
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Pro
    Δεν ειναι ποτε ''ισαξιοι''. Ασε τι λεει η Nordeus. (ειχα ανοιξει σχετικο support ticket να παραπονεθω) Σου λεει οτι σε κληρωνει ναι μεν με μεγαλυτερη κατηγορια, αλλα με οχι τοσο ανταγωνιστικες ομαδες. Π@π@ριες. Οι περισοτεροι απο τους αντιπαλους μου ειχαν παρει double και treble. Γι αυτο και οταν σηκωσα την κουπα του CL εκεινη τη σεζον παιζοντας με θηρια, τους ανοιξα ticket και τους το αφιερωσα, λεγοντας τους συγχαριτηρια για την δικαια κληρωση. Την επομενη σεζον μαντεψε με τι με ξανακληρωσαν παλι.
    Last edited by Nikose; 03-05-2017 at 06:54 PM.

Champion madflo19's Avatar
    Εγώ πάντως,παίξω σε-1 lvl,τα λέω και εδώ γιατί ξέρω ότι τού Νικ θα τού αρέσει 😜

Sent from my LG-K500n using Tapatalk
    Cloverfield, axd23, Nikose and 1 others like this.

A.C. MILAN LEGENDS-Team Showcase
    http://forum.topeleven.com/team-show...n-legends.html
    Season 45,lvl 43(24 trebles)
    GAME OVER

Famous Cloverfield's Avatar
    Quote Originally Posted by madflo19 View Post
    Εγώ πάντως,παίξω σε-1 lvl,τα λέω και εδώ γιατί ξέρω ότι τού Νικ θα τού αρέσει
    χαχαχα xD
    Nikose likes this.
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Quote Originally Posted by madflo19 View Post
    Εγώ πάντως,παίξω σε-1 lvl,τα λέω και εδώ γιατί ξέρω ότι τού Νικ θα τού αρέσει

Sent from my LG-K500n using Tapatalk
    Εσύ είσαι βάζελος και κολόφαρδος για αυτό παίζεις πάντα σε -1 επίπεδο

Εγώ έχω τελειώσει την σεζόν με μισή ποιότητα από αυτήν της ομάδας του Tesla και πάλι έπεσα σε +1 CH.L.

(μ.ο. εννοώ, γιατί μόνον οι 14 παίκτες ανώτερης ποιότητας μετράνε)
    Cloverfield and Nick Lizas like this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Pro
    μμμμμ...δεν το ηξερα αυτο στην παρενθεση. Αυτο σιγουρα δεν μετραει στο κυπελλο ομως ετσι??

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    όχι, αυτή είναι η βασική αρχή για το κύπελλο εδώ και χρόνια.
    Γι αυτό υποθέτω ότι έτσι υπολογίζεται και στις άλλες διοργανώσεις

Διάβασε εδώ
    https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...-eleven-4.html
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast