ναι, ένα παιχνίδι μπορεί να είναι σαν μια παρτίδα τάβλι που ξεκινάει με κακό ζάρι και δεν γυρίζει με τίποτα.
ναι, ένα παιχνίδι μπορεί να είναι σαν μια παρτίδα τάβλι που ξεκινάει με κακό ζάρι και δεν γυρίζει με τίποτα.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Ελπίζω η Nordeus με το Top Eleven να σχεδίαζε να αναπτύξει παιχνίδι προσομοίωσης μάνατζερ ποδοσφαίρου και όχι τάβλι
Τα γεγονότα που συμβαίνουν εντός παιχνιδιού (δεν στέκομαι στη γραφική απεικόνισή τους, αλλά σαφέστατα η ακρίβεια και σε αυτό το στοιχείο του παιχνιδιού συμβάλλει στην αύξηση του αντιλαμβανόμενου ρεαλισμού), θα πρέπει κατά τη γνώμη μου:
- να υπολογίζονται ανά παιχνίδι (on a match basis) και όχι ανά ομάδα, σεζόν, διοργάνωση
- να λαμβάνουν υπόψη κυρίως αγωνιστικά στοιχεία, π.χ. δυναμικότητα, τακτική, κ.ο.κ.
- να ανανεώνονται δυναμικά σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της ροής του αγώνα (ιδανικά κάθε 5 λεπτά)
- τα όποια wildcards να είναι όντως μπαλαντέρ (είτε θετικοί είτε αρνητικοί) και όχι "wild=άγριοι" (=βίαιοι) ανατροπείς της λογικής τόσο σε βαρύτητα (δηλ. ο παίχτης να έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την όποια "αναποδιά") όσο και σε συχνότητα (π.χ. αφού έχει βγει κόκκινη κάρτα σε ένα παιχνίδι ενός manager, γιατί δεν μειώνεται η πιθανότητα για αυτό το συγκεκριμένο γεγονός να ξανασυμβεί άμεσα; )
Πάντως εγώ την προηγούμενη εβδομάδα τράβηξα άσσο από 11 τρεις συνεχόμενες φορές (στο 21 δεν μου έχει συμβεί αυτό ακόμη)!
Last edited by dsio; 03-12-2017 at 10:36 PM.
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond