Τελευταία όντως το κακό με τους Τούρκους έχει παραγίνει.... Πόσο μάλλον με τη δική μου την περίπτωση που όταν ακόμα το παιχνίδι το επέτρεπε άλλαξα πρωτάθλημα και πήγα στο Χασανικό πρωτάθλημα και έφτιαξα μια Ελληνική ομάδα. Ετσι για σπάσιμο... Που να ξερα οταν άφηνα το παιχνίδι το 2014 οτι στο μέλλον θα καταντήσω να γίνω ο δήμιός τους.... Δεν φτάνει που έχουν κατακλήσει το champions league και τα κύπελλα εγώ έχω και άλλες 12 ομάδες. Χαχαχαχαχαχα, Αυτό πάει να πει μαζοχισμός μάγκες, Δεν τους έχω αφήσει να δούν πρωτάθλημα απο τότε που το έπιασα στα χέρια μου και στα κύπελλα όπου τους πετύχω με τρέμουν. Προχθές ρε παιδιά έγινε το απερίγραπτο, έπαιζα κύπελλο με Ινδονήσιο (προτότυπο) ο οποίος τον ήπιε κανονικά, και βλέπω μια μουστακαλίδικη φάτσα υποστήριξης, όχι σε μένα φυσικά. Λοιπόν ο τύπος που απέκλεισα ήταν πολύ καλός και μου έριχνε και λεβελ και ποιότητα, όταν έχασε λοιπόν πανηγυρικά ο μουστακαλής που τον υποστήριξε μου έκανε πρόταση φιλίας..... Είναι σα να βλέπεις την καταιγίδα να έρχεται απο μακρυά και να τρέξεις να αγοράσεις πανωφόρι. Γέλασα και πάτησα αποδοχή, γιατί λέω είτε σε έχω φίλο είτε όχι μουστακαλή μου ΚΟΝΤΗ - ΜΑΚΡΥΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ....ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ....!!!!