Results 1 to 9 of 9
Like Tree8Likes
  • 1 Post By Tesla
  • 2 Post By dragonomicon
  • 1 Post By Nikose
  • 1 Post By Tesla
  • 3 Post By nikolgiorgos

Thread: Οτι δεν μπορείς να το νικήσεις πάρτο με το μέρος σου!!!!!!

  1. #1
    Apprentice dragonomicon's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    https://t.me/pump_upp
    Posts
    195

    Οτι δεν μπορείς να το νικήσεις πάρτο με το μέρος σου!!!!!!

    Τελευταία όντως το κακό με τους Τούρκους έχει παραγίνει.... Πόσο μάλλον με τη δική μου την περίπτωση που όταν ακόμα το παιχνίδι το επέτρεπε άλλαξα πρωτάθλημα και πήγα στο Χασανικό πρωτάθλημα και έφτιαξα μια Ελληνική ομάδα. Ετσι για σπάσιμο... Που να ξερα οταν άφηνα το παιχνίδι το 2014 οτι στο μέλλον θα καταντήσω να γίνω ο δήμιός τους.... Δεν φτάνει που έχουν κατακλήσει το champions league και τα κύπελλα εγώ έχω και άλλες 12 ομάδες. Χαχαχαχαχαχα, Αυτό πάει να πει μαζοχισμός μάγκες, Δεν τους έχω αφήσει να δούν πρωτάθλημα απο τότε που το έπιασα στα χέρια μου και στα κύπελλα όπου τους πετύχω με τρέμουν. Προχθές ρε παιδιά έγινε το απερίγραπτο, έπαιζα κύπελλο με Ινδονήσιο (προτότυπο) ο οποίος τον ήπιε κανονικά, και βλέπω μια μουστακαλίδικη φάτσα υποστήριξης, όχι σε μένα φυσικά. Λοιπόν ο τύπος που απέκλεισα ήταν πολύ καλός και μου έριχνε και λεβελ και ποιότητα, όταν έχασε λοιπόν πανηγυρικά ο μουστακαλής που τον υποστήριξε μου έκανε πρόταση φιλίας..... Είναι σα να βλέπεις την καταιγίδα να έρχεται απο μακρυά και να τρέξεις να αγοράσεις πανωφόρι. Γέλασα και πάτησα αποδοχή, γιατί λέω είτε σε έχω φίλο είτε όχι μουστακαλή μου ΚΟΝΤΗ - ΜΑΚΡΥΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ....ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ....!!!!
    Οτι δεν μπορείς να το νικήσεις πάρτο με το μέρος σου!!!!!!-screenshot_167.jpgΟτι δεν μπορείς να το νικήσεις πάρτο με το μέρος σου!!!!!!-screenshot_168.jpgΟτι δεν μπορείς να το νικήσεις πάρτο με το μέρος σου!!!!!!-screenshot_169.jpg

  2. #2
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    αν είστε μαζί στο κύπελλο, προφανώς για λόγους κατασκοπίας
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  3. #3
    Apprentice dragonomicon's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    https://t.me/pump_upp
    Posts
    195
    Εμ έλα που δεν έιμαστε μαζί πουθενά!!!

  4. #4
    Addicted Tesla's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    640
    Αυτό το thread δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εθνικιστικό παραλήρημα. Φίλε dragonomicon δεν έχω τίποτα μαζί σου, ίσα ίσα, αλλά αυτό το thread ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού. Σόρρυ που ξεσπάω σε σένα, απλά τελευταία βλέπω πολλά παρόμοια threads και από κάπου έπρεπε να ξεκινήσω. Δεν θα μπώ στην διαδικασία να ξεκινήσουμε συζήτηση περί φανατισμού καθώς ο καθένας έχει τις απόψεις του και είναι σεβαστές. Αλλά ας μην εκτιθόμαστε έτσι!

    Όσον αφορά καθαρά το παιχνίδι τώρα. Μπράβο για τις νίκες. Έξυπνο το παιχνίδι από τα πλάγια. Το αίτημα φιλίας του μουστακαλή και γώ πιστεύω πως είναι μάλλον για λόγους κατασκοπίας (και να τα καρφώνει στον φίλο του που είστε στο ίδιο πρωτάθλημα ίσως). Φιλικά πάντα!
    axd23 likes this.

  5. #5
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    ε υπερβολικοί είστε και οι δύο.
    οκ, ούτε "εθνικιστικό παραλήρημα" παραλήρημα είναι, ούτε αν κάποιος πάρει ένα πρω ή ένα τσου-λου απέναντι σε Τούρκους θα κάνει παρέλαση την 25η Μαρτίου χαχα
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  6. #6
    Apprentice dragonomicon's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    https://t.me/pump_upp
    Posts
    195
    Φίλε Tesla δεν θα κατάλαβες το ύφος του μηνύματός μου, δεν είναι εθνικιστικό είναι περιπαιχτικό. Αν ήταν τύπου εθνικισμού θα έγραφα άλλα μέσα. Το οτι οι Τούρκοι έχουν κατακλήσει τα κύπελλα είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο και απ΄όλους παραδεχτό, το ότι συμμετέχω στο Τούρκικο πρωτάθλημα έγινε τυχαία, άλλωστε το αναφέρω, δεν βλέπω που έχω καταφερθεί εναντίον της Τουρκίας εδώ. Ολοι μας όταν κάνουμε μια νίκη απέναντι στην ημισέλινο χαιρόμαστε πόσο μάλλον εγώ που παίρνω πρωταθλήματα συνέχεια εκεί μέσα. Εγώ πάντα μιλάω από παιχτικής πλευράς, εξ άλλου παιχνίδι εξομοίωσης προπονητικής είναι γιατί άλλο θα μπορούσα να μιλάω!
    Αλλά μιας και αναφέρθηκες σε εθνικισμό, θα σου πω ένα πράγμα φίλε. Ο εθνικισμός με την ευρύτερη έννοιά του δεν είναι αποδεκτός, όμως φίλε μου χωρίς εθνικισμό χάνεις την ταυτότητά σου σα χώρα και σαν έθνος. Σαφώς και δεν πρέπει να υπάρχει φανατισμός αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο να παραγκωνίσουμε όλη την ιστορία. Μας έφαγε η δημοκρατία και οι φιλελευθερες απόψεις και ξεχάσαμε ποιοι είμαστε και τι περάσαμε για να φτάσουμε εδώ που είμαστε. Και για να μην πλατιάζω θα σου πω τούτο, η ιστορία που έχει βαφτεί με αίμα με αίμα θα συνεχίζει να γράφετε. Κάποτε μια χούφτα Ελληνες πέσανε για να είμαστε όρθιοι εμείς σήμερα και να γράφουμε μαλακίες αντί να τους κάνουμε τρισάγιο. Ε ρε φίλε πως να το κάνουμε εγώ αυτό το αίμα που χύθηκε το σέβομαι δεν μπορώ να το αφήσω έτσι σε μια γωνιά και να πω τη γνωστή ρήση του Ελληναρα '' ε δε γαμιέται''. Κάποτε κοιμόμασταν με την πόρτα ανοιχτή, γυρίζαμε σα τα αγρίμια και δεν κινδυνεύαμε απο κανέναν, είχαμε παραδόσεις, έθιμα και αξίες, το τραπέζι ηταν στρωμένο για 4, και όχι για έναν έναν ξεχωριστά, υπήρχε μπέσα και φιλότιμο, που πήγαν όλα αυτά μου λες? Χάθηκαν σε μέσα 3 δεκαετίες και ξέρεις γιατί? Γιατί μας τυφλώσανε όπως ο Οδυσσέας τον Πολύφημο και μας τα πήραν όλα τα πρόβατα και εξακολουθούμε και είμαστε στραβοί γιατί εκτός απο αυτό μας κάνανε και λοβοτομή αφαιρώντας μας αυτό που αποκαλείς εσύ εθνικισμό.... Τα χειρότερα αδερφέ μου δεν έχουν έρθει, και να είσαι σίγουρος οτι στο βαρέλι που πέσαμε σαν έθνος δεν έχουμε δεί ακόμα τον πάτο. Κοντός ψαλμός αλληλούϊα...!
    Nick Lizas and Nikose like this.

  7. #7
    Pro
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    833
    Συναδελφε μαζι σου 1000%
    dragonomicon likes this.

  8. #8
    Addicted Tesla's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    640
    αυτό που περιγράφεις ως θετικό του εθνικισμού είναι ο πατριωτισμός. άλλο να είσαι πατριώτης και να αγαπάς την πατρίδα σου, και άλλο να είσαι εθνικιστής και να μισείς όλες τις άλλες. μάλλον παρεξήγησα το αρχικό σου κείμενο και σου ζητώ συγνώμη. όσων αφορά τα τελευταία σου λόγια:

    1) τα "κάποτε είχαμε ανοιχτές πόρτες, που είναι αυτές οι εποχές" τύπου σχόλια, δεν έχουν να κάνουν με πατριωτισμό-εθνικισμό. είναι πολυπαραγοντικό θέμα και αιώνιας συζήτησης. πράγμα που δεν γίνεται σε φόρουμ, και ειδικά σε φόρουμ παιχνιδιού!

    2) τα "ολοι μας όταν κάνουμε μια νίκη απέναντι στην ημισέλινο χαιρόμαστε" τύπου σχόλια, είμαι κάθετα αντίθετος! εγώ χαίρομαι εξίσου είτε νικήσω χριστιανό, είτε μουσουλμάνο, είτε βουδιστή, είτε άθεο, είτε οτιδήποτε! δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η θρησκεία με την αξία της νίκης μου...

    3) τα "μας έφαγε η δημοκρατία" τύπου σχόλια, δεν χρήζουν σχολιασμού. πείτε πως ο παπαδόπουλος έκανε δρόμους κιόλας να μας τελειώσετε.

    ελπίζω να μην παρεξηγήσεις και συ το ύφος μου, ίσως είναι λίγο επιθετικό αλλά καλοπροαίρετο.
    axd23 likes this.

  9. #9
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    ωραία, αφού δόθηκαν κάποιες εκατέρωθεν επεξηγήσεις, κλείνω το θέμα γιατί οδηγεί σε περισσότερα πολιτικού ύφους σχόλια τα οποία θα μας χαλάσουν το κλίμα και δεν οδηγούν πουθενά.
    Επειδή έχω την εμπειρία από διάφορα fb σχόλια και ατέρμονες συζητήσεις, ο καθένας πιστεύει αυτό που πιστεύει και δεν μπορεί κάποιος άλλος να του αλλάξει την γνώμη.
    Cloverfield, nickosps and dsio like this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html