Φίλε Tesla δεν θα κατάλαβες το ύφος του μηνύματός μου, δεν είναι εθνικιστικό είναι περιπαιχτικό. Αν ήταν τύπου εθνικισμού θα έγραφα άλλα μέσα. Το οτι οι Τούρκοι έχουν κατακλήσει τα κύπελλα είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο και απ΄όλους παραδεχτό, το ότι συμμετέχω στο Τούρκικο πρωτάθλημα έγινε τυχαία, άλλωστε το αναφέρω, δεν βλέπω που έχω καταφερθεί εναντίον της Τουρκίας εδώ. Ολοι μας όταν κάνουμε μια νίκη απέναντι στην ημισέλινο χαιρόμαστε πόσο μάλλον εγώ που παίρνω πρωταθλήματα συνέχεια εκεί μέσα. Εγώ πάντα μιλάω από παιχτικής πλευράς, εξ άλλου παιχνίδι εξομοίωσης προπονητικής είναι γιατί άλλο θα μπορούσα να μιλάω!
Αλλά μιας και αναφέρθηκες σε εθνικισμό, θα σου πω ένα πράγμα φίλε. Ο εθνικισμός με την ευρύτερη έννοιά του δεν είναι αποδεκτός, όμως φίλε μου χωρίς εθνικισμό χάνεις την ταυτότητά σου σα χώρα και σαν έθνος. Σαφώς και δεν πρέπει να υπάρχει φανατισμός αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο να παραγκωνίσουμε όλη την ιστορία. Μας έφαγε η δημοκρατία και οι φιλελευθερες απόψεις και ξεχάσαμε ποιοι είμαστε και τι περάσαμε για να φτάσουμε εδώ που είμαστε. Και για να μην πλατιάζω θα σου πω τούτο, η ιστορία που έχει βαφτεί με αίμα με αίμα θα συνεχίζει να γράφετε. Κάποτε μια χούφτα Ελληνες πέσανε για να είμαστε όρθιοι εμείς σήμερα και να γράφουμε μαλακίες αντί να τους κάνουμε τρισάγιο. Ε ρε φίλε πως να το κάνουμε εγώ αυτό το αίμα που χύθηκε το σέβομαι δεν μπορώ να το αφήσω έτσι σε μια γωνιά και να πω τη γνωστή ρήση του Ελληναρα '' ε δε γαμιέται''. Κάποτε κοιμόμασταν με την πόρτα ανοιχτή, γυρίζαμε σα τα αγρίμια και δεν κινδυνεύαμε απο κανέναν, είχαμε παραδόσεις, έθιμα και αξίες, το τραπέζι ηταν στρωμένο για 4, και όχι για έναν έναν ξεχωριστά, υπήρχε μπέσα και φιλότιμο, που πήγαν όλα αυτά μου λες? Χάθηκαν σε μέσα 3 δεκαετίες και ξέρεις γιατί? Γιατί μας τυφλώσανε όπως ο Οδυσσέας τον Πολύφημο και μας τα πήραν όλα τα πρόβατα και εξακολουθούμε και είμαστε στραβοί γιατί εκτός απο αυτό μας κάνανε και λοβοτομή αφαιρώντας μας αυτό που αποκαλείς εσύ εθνικισμό.... Τα χειρότερα αδερφέ μου δεν έχουν έρθει, και να είσαι σίγουρος οτι στο βαρέλι που πέσαμε σαν έθνος δεν έχουμε δεί ακόμα τον πάτο. Κοντός ψαλμός αλληλούϊα...!