8Likes
-
1
Post By Tesla
-
2
Post By dragonomicon
-
1
Post By Nikose
-
1
Post By Tesla
-
3
Post By nikolgiorgos
-
Addicted
αυτό που περιγράφεις ως θετικό του εθνικισμού είναι ο πατριωτισμός. άλλο να είσαι πατριώτης και να αγαπάς την πατρίδα σου, και άλλο να είσαι εθνικιστής και να μισείς όλες τις άλλες. μάλλον παρεξήγησα το αρχικό σου κείμενο και σου ζητώ συγνώμη. όσων αφορά τα τελευταία σου λόγια:
1) τα "κάποτε είχαμε ανοιχτές πόρτες, που είναι αυτές οι εποχές" τύπου σχόλια, δεν έχουν να κάνουν με πατριωτισμό-εθνικισμό. είναι πολυπαραγοντικό θέμα και αιώνιας συζήτησης. πράγμα που δεν γίνεται σε φόρουμ, και ειδικά σε φόρουμ παιχνιδιού! 
2) τα "ολοι μας όταν κάνουμε μια νίκη απέναντι στην ημισέλινο χαιρόμαστε" τύπου σχόλια, είμαι κάθετα αντίθετος! εγώ χαίρομαι εξίσου είτε νικήσω χριστιανό, είτε μουσουλμάνο, είτε βουδιστή, είτε άθεο, είτε οτιδήποτε! δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η θρησκεία με την αξία της νίκης μου...
3) τα "μας έφαγε η δημοκρατία" τύπου σχόλια, δεν χρήζουν σχολιασμού. πείτε πως ο παπαδόπουλος έκανε δρόμους κιόλας να μας τελειώσετε.
ελπίζω να μην παρεξηγήσεις και συ το ύφος μου, ίσως είναι λίγο επιθετικό αλλά καλοπροαίρετο.