Results 1 to 10 of 93
Like Tree27Likes

Thread: Αλλαγή στο σύστημα δημοπρασιών 1

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by axd23 View Post
    Εγώ λέω συνέχεια ότι θα το κάνω αλλά δεν το κάνω στην τελική. Ίσως την επόμενη σεζόν το πραγματοποιήσω εν τέλει. Ανεξαρτήτως update όμως.

On topic, θεωρώ όλες αυτές τις αντιδράσεις κομματάκι υπερβολικές πάντως.
    παιχτες λαβρακια δεν θα μπορεις να αγορασεις θα μπαινουν ολοι οι token byers απο level1 μεχρι τα πιο μεγαλα θα δεις τι εχει να γινει την
    κυριακη και δεν μιλαω τις νορμαλ αλλα τις ωρες που μπαιναμε και βρισκαμε τους γρηγορους 5 το πρωι,με τοσα λεβελ 5 ωρα το πρωι θα γινεται
    πολεμος και φυσικα οι token byers θα βγουν νικητες,δεν νομιζω οι αντιδρασεις να ειναι υπερβολικες και οσο για μενα πρωσοπικα δεν θα εμπλακω στα παιχνιδια της Νορντεους ας τα οικονομησει απο τους token byers βασικα αυτο το update εγινε για αυτους εγω θα περιμενω προτιμω να φτιαξω τους παικτες
    που εχω και ξερω
    Fcgrfr likes this.

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Nick Lizas View Post
    παιχτες λαβρακια δεν θα μπορεις να αγορασεις θα μπαινουν ολοι οι token byers απο level1 μεχρι τα πιο μεγαλα θα δεις τι εχει να γινει την
    κυριακη και δεν μιλαω τις νορμαλ αλλα τις ωρες που μπαιναμε και βρισκαμε τους γρηγορους 5 το πρωι,με τοσα λεβελ 5 ωρα το πρωι θα γινεται
    πολεμος και φυσικα οι token byers θα βγουν νικητες,δεν νομιζω οι αντιδρασεις να ειναι υπερβολικες και οσο για μενα πρωσοπικα δεν θα εμπλακω στα παιχνιδια της Νορντεους ας τα οικονομησει απο τους token byers βασικα αυτο το update εγινε για αυτους εγω θα περιμενω προτιμω να φτιαξω τους παικτες
    που εχω και ξερω
    Έχω μαζέψει αρκετά. Θα πάρω ένα scout για αρχή και με τα υπόλοιπα ότι καλό κάτσει, δεν καίγομαι

Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.