Αυτο εννουσα απο την αρχη, οτι ειναι πιο αληθινη δημοπρασια.
Αλλα και πιο αληθινο στο πραγματικο ποδοσφαιρο, χωρις να εννοω οτι εξισωνεται με αυτο.
Απο κει και περα, εαν θελετε να μην υπαρχουν καθολου δημοπρασιες, αυτο ειναι αλλο θεμα.
Αν το κανανε οπως τις διαπραγματευσεις που η προσφορα ξεκιναει απο 7 τοκενς, τοτε θα ηταν χειροτερο γιατι στις δημοπρασιες μπορεις να αγορασεις με 1 τοκεν.
Θα μου πεις... μα τωρα που ολα τα λεβελς μπορουν να πονταρουν στον ιδιο παιχτη, αποκλειεται να ξοδεψεις λιγοτερο απο 10.
Ναι, συμφωνω... αλλα ας φανταστουμε λιγο οτι δεν υπηρχαν δημοπρασιες.
Βαζεις εναν παιχτη προς πωληση και αρχιζεις και δεχεσαι μυστικες προσφορες απο αλλους που ξεκινανε απο 7 τοκενς.
Παλι δε θα φτασουν οι προσφορες πανω απο 10 τοκενς;;
Αν ειναι μυστικες, οι αλλοι που θα ξερουν αν πρεπει να αυξησουν τη προσφορα ή οχι;;
Αν δεν ειναι μυστικες και βλεπεις συνεχως να αυξανονται οι προσφορες, ποια ειναι η διαφορα με τη δημοπρασια;;
Δε θα διαλεξεις παλι τη μεγαλυτερη προσφορα;;
Αν δεν υπαρχει χρονος, πως και ποτε θα αποφασιστει ο νικητης του παιχτη;;
Θα ξυπνησεις μια μερα και θα πεις... "οκ, φτανει με τις προσφορες, θα δεχτω τη μεγαλυτερη προσφορα που ισχυει τωρα".
Οι αλλοι τι θα κανουν;; Θα κατσουν να περιμενουν εσενα ποτε θα βαρεθεις να δεχεσαι προσφορες;;
Αρα γι'αυτο υπαρχει και ο χρονος.
Αρα γι'αυτο σε ενα παιχνιδι ειναι καλυτερο να υπαρχουν δημοπρασιες, αλλα σου βαλανε και μυστικες διαπραγματευσεις για να το πλησιασουν περισσοτερο στην πραγματικοτητα και γιατι το ζητησαν και οι χρηστες.
Αν βγαζανε τις δημοπρασιες και αφηνανε μονο τις διαπραγματευσεις, θα το χαλαγανε το παιχνιδι.
Στο football manager δεν εισαι online με εκατομμυρια χρηστες, ουτε οι παιχτες σου χανουν αστερια στην ανοδο, οποτε δεν ειναι το ιδιο πραγμα.
Εκει δε χρειαζεσαι μεταγραφες συνεχως, ενω εδω ναι.
Τα αλλα παιχνιδι που ειναι online δεν ξερω πως λειτουργουν.
Αλλα εδω, ετσι οπως ειναι το συστημα, χωρις δημοπρασιες θα ηταν χειροτερο.
Οσον αφορα τους πολεμους που θα γινονται, θεωρω οτι θα δουν πως παει η κατασταση και αν ξεφυγει, λογικα θα βαλουν περιορισμους στα λεβελ.
Οσον αφορα τα στατιστικα του καθε παιχτη, θεωρω οτι ειναι ενας μυθος οτι εχουν καποια σημασια.
Δεν ξερεις αν στην ομαδα που ηταν πριν ο μανατζερ ηταν καλος ή οχι.
Μπορει να εβαζε ακυρα συστηματα και οι παιχτες να μη παιζανε καλα λογω αυτου, οχι επειδη δεν ηταν καλοι.
'Η μπορει να παιζανε καλα επειδη στο πρωταθλημα του ολοι οι υπολοιποι να ηταν ασχετοι και μετα σ'εσενα να μη παιζει καλα.
Εγω προσωπικα δεν κοιταξα ποτε μου στατιστικα.
Θεωρω οτι το παιχνιδι υπολογιζει στον αλγοριθμο του τις ικανοτητες του παιχτη και τα αστερια του. Τιποτα'λλο.
Σιγουρα οι περισσοτεροι θα διαφωνησετε, αλλα εγω δεν βλεπω ποτε διαφορα σε ισαξιους παιχτες μου. Ολοι παιζουν το ιδιο καλα.
Το ιδιο και ο τερματοφυλακας. Ο ιδιος παιχτης μπορει να μου φαει ακυρα γκολ στο ενα ματς και να τα πιασει ολα στο αλλο.
Ζαριες ειναι αυτες.
Σορυ για το σεντονι.

27Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote