κ ευχαριστω
κ ευχαριστω
Παλι καλα που το ειδαν/ακουσαν και δεν χρειαζεται πια να ειμαστε απο πανω...εχουμε κι αλλα πραματα να κανουμε ρεεεε!!!!
Αλλα εχω μια ευλογη απορια. Αφου στο τελος τελος θα τους αγορασουν ολους οσους πουλαμε. Γιατι στον κορακα δεν τους παιρνουν αμεσως?? Παλι ψιλοτσιτσιρισμα δηλαδη?? Παλι στην πιεση θα μασ εχουν?? Προς τι ολη αυτη η κοροιδια?? Και μη μου πειτε τωρα οτι δεν προκειται για κοροιδια. Συγγνωμη αν δεν τη βλεπετε μαλλον εθελοτυφλειτε. Νικολοπουλε κανε μια μεταφραση please και ανεβασε το στο αγγλικο. Η ποιοτητα των αγγλικων μου δεν μου επιτρεπει να το ανεβασω στο υφος που θα ηθελα..Και προκειμενω να τους αρχισω (το ζηταει ο κολος τους) στα γ@μοσταυριδι@...
Last edited by Nikose; 06-15-2017 at 01:48 PM.
το εξήγησαν στο αγγλικό φόρουμ.
Κάποια στιγμή θα προσθέσουν και ένα κουμπί ακύρωσης ώστε αν αλλάξεις γνώμη να την διακόψεις.
Ισως να έχουν και άλλα σχέδια
πχ να ξεκινάει με ανώτατη τιμή που βάζεις και μετά , όσο περνάν διάφορoι γύροι να πέφτει η τελική τιμή πώλησης.
Ποιός ξέρει.
Last edited by nikolgiorgos; 06-16-2017 at 03:43 PM.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Όπως θα έχετε ήδη παρατηρήσει τα στατιστικά των υπό μεταγραφή παιχτών είναι τουμπανιασμένα… Πολλά γκολ και ασίστ, η φόρμα απίστευτη και χρονιές γεμάτες ανεξαρτήτου ποιότητας και θέσεων.. Με λίγα λόγια όλοι είναι (??) κελεπούρια… Η απορία μου είναι μετά τι κάνουν… Έχει αποκτήσει κάποιος μετά την αναγραφή των στατιστικών? Ποια τα στατιστικά τους και η φόρμα τους?
Όπως εξηγώ και εδώ , στο post #11
https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...nordeus-2.html
αυτά τα στατιστικά είναι πλασματικά (για τον ρεαλισμό του παιχνιδιού).
Βέβαια ο Nicose θα πει ότι το κάνουν για να ξοδεύουμε περισσότερα τόκεν για παλτά παίκτες χαχα
Μην τα δίνεις σημασία.
Η αλήθεια είναι ότι ούτε τα παλιά που ήταν ρεαλιστικά (από άλλες πραγματικές ομάδες) τα έδινα πολύ σημασία.
Πήρα αρκετές φορές παίκτες με καλές βαθμολογίες που μου βγήκαν παλτά (κυρίως ST που δεν σκόραραν με τίποτα) και άλλες φορές παίκτες με μέτριες βαθμολογίες και στατιστικά που μου βγήκαν λίρα 100.
Εξαρτάται από πολλά πράγματα.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
xαχαχαχαχχα ωραιος. πραγματικα διασκεδαζω εδω. δηλαδη αμα εβαζαν και 4-5-6 αρακια στις βαθμολογιες (που τα βλεπεις και πιο συχνα) αντι για 8-9-10 δεν θα ηταν ρεαλιστικο το παιχνιδι??? χαχαχαχαχα καλο ρε νικολοπουλε...καλο!!! ειπαμε να τα βλεπεις θετικα αλλα ρε παιδι μου το εχεις φτασει σε αλλο επιπεδο εσυ!!!![]()
![]()
![]()
Από τη στιγμή που είναι πλασματικά για ποιον ρεαλισμό μιλάμε?? Ρητορικό το ερώτημα...
Όλοι είναι τουμπανιασμένοι άρα όλοι είναι παίχτες πρωτοεμφανιζόμενοι...Οι παίχτες που βάζουν για πώληση οι πραγματικοί μάνατζερ που εμφανίζονται?? Μάλλον πουθενά..τους αγοράζει όλους και καλά η εταιρεία...τους τουμπανιάζει και μετά τους βγάζει για πώληση και ...σφαχτείτε...
Η μεγαλύτερη κοροϊδία στο παιχνίδι...τώρα το πήρα χαμπάρι...βαθμολογίες τοπ σε όλους τους παίχτες ...όλοι σκοράρουν κουτσοί στραβοί...μόνο στους τερματοφυλακες δεν έβαλαν γκολ...ψάχνω με το κιάλι μπας κ βρω κανένα που να μην έχει καλή βαθμολογία...εντελώς ντιπ για ντιπ λες κ έχουν να κάνουν με παιδάκια χαζά
Μην τρελένεστε ρε παιδιά, παιχνιδάκι του facebook είναι για να περνάμε την ώρα μας , για τι ρεαλιμό λέτε ?
Δηλαδή το Mobile Strike, το War Commander ή άλλα παιχνίδια πολέμου, έχουν καμιά σχέση με τις πραγματικές συνθήκες πολέμου ?![]()