Results 1 to 10 of 316
Like Tree281Likes

Thread: Καμία καλή μεταγραφή κάνατε ? ΙΙ νέο σύστημα

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice
    χαχα!! α ρε νικ και ε΄γω φέτος θα ξεκινήσω με 1200
    Τώρα ψάχνω για συμβουλή

έχω αυτόν τον παίχτη ο οποίος μου βρωμάει. Είναι σε γενικές γραμμές μέτριος.Συνήθως παίζει amc απέναντι σε εύκολους αντιπάλους με συστήματα που να το επιτρέπουν ή mc οταν δεν το επιτρέπουν ή είναι πιο δύσκολοι

Κάθε σεζόν ψάχνω στις μεταγραφές για ένα mc 5-6στερο και για έναν 5-6στερο dmc+mc.

Σκέφτομαι ή να τον σκοτώσω στα negotiations και να πάρω έναν νέο ή να τον χρησιμοποιήσω σαν dmc-mc τη νέα σεζόν.Τι λέτε?

Καμία καλή μεταγραφή κάνατε ?  ΙΙ   νέο σύστημα-matus.jpg
    Καμία καλή μεταγραφή κάνατε ?  ΙΙ   νέο σύστημα-matus2.jpg
    Last edited by mkouk; 12-08-2018 at 05:46 PM.

VIP Nick Lizas's Avatar

Καμία καλή μεταγραφή κάνατε ? ΙΙ νέο σύστημα

Quote Originally Posted by mkouk View Post
    χαχα!! α ρε νικ και ε΄γω φέτος θα ξεκινήσω με 1200
    Τώρα ψάχνω για συμβουλή

έχω αυτόν τον παίχτη ο οποίος μου βρωμάει. Είναι σε γενικές γραμμές μέτριος.Συνήθως παίζει amc απέναντι σε εύκολους αντιπάλους με συστήματα που να το επιτρέπουν ή mc οταν δεν το επιτρέπουν ή είναι πιο δύσκολοι

Κάθε σεζόν ψάχνω στις μεταγραφές για ένα mc 5-6στερο και για έναν 5-6στερο dmc+mc.

Σκέφτομαι ή να τον σκοτώσω στα negotiations και να πάρω έναν νέο ή να τον χρησιμοποιήσω σαν dmc-mc τη νέα σεζόν.Τι λέτε?

Click image for larger version. 

Name:	matus.jpg 
Views:	41 
Size:	96.4 KB 
ID:	114040
    Click image for larger version. 

Name:	matus2.jpg 
Views:	41 
Size:	98.0 KB 
ID:	114042
    Εγώ θα σου έλεγα να του βάλεις και ειδικότητα playmaker και βάσει των στατιστικών νομίζω θα σου βγει πολύ καλός. Κρατά τον και ανέβασε του πολύ την δημιουργικοτητα

Sent from my iPad using Tapatalk