Results 1 to 10 of 21
Like Tree14Likes

Thread: Aντε.....καλη σεζον!!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Cloverfield's Avatar
    Λοιπον το έχω γράψει και στο αγγλικό να το γράψω κι εδώ.

1. Παιζοντας αμυντικά φαίνεται να σου δίνει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στα σουτ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

2. Σε συνδυασμό με το παραπανω, ήρθε και κουμπωσε το reset των τακτικών σε ultra defensive. Αρα όλες οι παρετημενες ή μάνατζερ που δεν την πολύ παλεύουν τις έχουν αφήσει έτσι τις τακτικές. Τα troll results εναντιον τέτοιων ομάδων θα είναι πολλά. Τώρα αν έγινε επίτηδες αυτό το reset δεν ξέρω, αλλά εμένα έτσι μου φαίνεται.
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Λοιπον το έχω γράψει και στο αγγλικό να το γράψω κι εδώ.

1. Παιζοντας αμυντικά φαίνεται να σου δίνει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στα σουτ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

2. Σε συνδυασμό με το παραπανω, ήρθε και κουμπωσε το reset των τακτικών σε ultra defensive. Αρα όλες οι παρετημενες ή μάνατζερ που δεν την πολύ παλεύουν τις έχουν αφήσει έτσι τις τακτικές. Τα troll results εναντιον τέτοιων ομάδων θα είναι πολλά. Τώρα αν έγινε επίτηδες αυτό το reset δεν ξέρω, αλλά εμένα έτσι μου φαίνεται.
    Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά που λες αλλά εγώ έχω βρει την υγειά μου με αμυντική νοοτροπία. Δεν τρώω γκολ εύκολα που ήταν και το πρόβλημα μου στην αρχή της σεζόν και μπροστά τα πάνε καλά.

Έχω 15 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (και ομοσπονδίες) με παθητικό 41-11 απέναντι σε ενεργές, ανενεργές ομάδες με ή χωρίς οπαδούς.

Και πάλι θα μου πεις, 11 γκολ σε 15 παιχνίδια έφαγες ρε φίλε....Ναι μεν, αλλά είχα κάτι αποτελέσματα πριν του στυλ είμαι 4-1 μπροστά και τελειώνει 4-3 από το 80 και μετά ή ένα άλλο για το κύπελλο που κέρδιζα 3-1 και έφαγα γκολ στο τέλος πάλι. Τουλάχιστον τώρα θα φάω το πολύ 1 γκολ κι αν.
    Last edited by axd23; 05-08-2017 at 09:15 AM.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.