Καλημέρα στο forum.
- Ποια είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει?
AEK Athens F.C. (επίπεδο 10)
FC Barcelona (επίπεδο 6)
- Πώς τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν?
AEK Athens F.C.: Πρωτάθλημα
FC Barcelona: Triple Crown κερδίζοντας το πρωτάθλημα με ρεκόρ 26-0-0 (μόνο νίκες)
- Ποια είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν?
AEK Athens F.C.: Tanking
FC Barcelona: Πέρυσι είχα δηλώσει "Σταδιακή απόσυρση", αλλά...μετά το Triple Crown πάμε για πρωτάθλημα (και βλέπουμε)
- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε?
Προπόνηση, μεταγραφές
- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε?
AEK Athens F.C.: 70+
FC Barcelona: 60+
- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών?
Ναι, και υποβιβαστήκαμε στην Gold Division 2 με την Elite Force Hellas.
- Πώς τα πάτε (επιτυχίες-εμπειρία) έως τώρα ?
Βάσει των εμπειριών μου και μόνο έχω να αναφέρω τα εξής:
1. Το 451v είναι ένα πολύ καλό all-around σύστημα.
2. Το άλλαζα μόνο όταν αντιμετώπιζα το 442 (με 4231), το 451v (με 32221 butterfly) και συστήματα χωρίς "φτερά", π.χ. 433 (με 3DC+1DMC και ότι καλύτερο μπροστά). Επίσης, χρησιμοποιούσα το 3DC-3DMw-2-1-1 απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους χωρίς DMC.
3. Η ποιότητα των παικτών είναι το A και το Ω, ώστε να κερδίζεις, ακόμα και για να "trollάρει" το παιχνίδι υπέρ σου στα ισορροπημένα παιχνίδια.
4. Οι συμβουλές του moderator, καθώς και των έμπειρων παιχτών του forum είναι σημαντικές για την απόλυτη επιτυχία, ειδικά απέναντι σε "δύσκολα" (ασύμμετρα) συστήματα και σε κρίσιμα παιχνίδια (ενδεικτικά μόνο, βλ. https://forum.topeleven.com/formatio...implicity.html)
5. Όλα τα παραπάνω είναι ΟΚ για κατάκτηση πρωταθλήματος, ίσως και για double, αλλά ειδικά για την κατάκτηση του triple crown χρειάζεται και...ΤΥΧΗ!. Την Season 3 με την FC Barcelona είχα κατακτήσει το πρωτάθλημα (σχετικά εύκολα) και ήμουν φιναλίστ τόσο σε Cup όσο και σε Champions League χάνοντας και στις δύο περιπτώσεις από ισοδύναμους αντιπάλους (μάλιστα από τον έναν στα πέναλτι).

112Likes
LinkBack URL
About LinkBacks