Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 38
Like Tree38Likes

Thread: Διαγωνισμός σκόρερ κάτω των 23 χρονών

Dreamer gkassimis's Avatar
    Quote Originally Posted by axd23 View Post
    Ένας έγραψε στο αγγλικό φόρουμ ότι το βλέπει ως άλλη μια τακτική της Nordeus για να ξοδέψει ο κόσμος τόκεν. Εντάξει κι εγώ έχω πολλά παράπονα από την Nordeus αλλά είναι τρελό να λες κάτι τέτοιο...

Μόνο το μεγάλο μου αστέρι είναι πάνω από 23, οπότε έχω καλές πιθανότητες. Ελπίζω να γίνουν κι άλλοι τέτοιοι μικροί διαγωνισμοί, πολύ καλή ιδέα.
    δε ειμαι απο αυτους που βλεπουν φαντασματα παντου αλλα και εγω πιστευω οτι ολα γινονται για να αποκομισει η νορντεους πιο πολλα. δηλαδη τωρα δε θα χτυπηθουν ακομα πιο πολυ οι καλοι πιστσιρικαδες? επισης κατι εξισου σημαντικο. εγω ειχα σκοπο την καλη μου ομαδα να την κρατησω κατηγορια φετος. ομως λογω του διαγωνισμου αυτα τα 6 παιχνιδια θα τα κυνηγησω. μετα αμα εχεις κανει 18 ποντους, δεν ειναι και σιγουρο οτι δεν θα αναιβεις. και αν ειναι να αναιβεις, χιλιες φορες να κυνηγησεις τιτλο οποτε και θα επενδυσεις παρα να γινει καμια στραβη και να αναιβεις σαν εβδομο ογδοος. ειναι με λιγα λογια αποτρεπτικο να μην κρατας ομαδα κατηγορια και να επενδυεις

Famous Cloverfield's Avatar
    Το οτι το κανει για να ψαρεωει κιολας ειναι δεδομενο.
    Ειμαι σιγουρος οτι τις 2 επομενες μερες θα βλεπουμε πολλους 18-23 στην αγορα.

Αλλα αυτο δεν λεει κατι. Ευλογο ειναι
    Το θεμα ειναι οτι ο διαγωνισμος εχει ενδιαφερον, εχει πλακα θα σε βαλει να κανεις εξτρα κινησεις αν θες να κερδισεις.
    Και αν δεν θες να συμμετασχεις κανενα προβλημα, απλα το αγνοεις
    axd23 likes this.
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Το οτι το κανει για να ψαρεωει κιολας ειναι δεδομενο.
    Ειμαι σιγουρος οτι τις 2 επομενες μερες θα βλεπουμε πολλους 18-23 στην αγορα.

Αλλα αυτο δεν λεει κατι. Ευλογο ειναι
    Το θεμα ειναι οτι ο διαγωνισμος εχει ενδιαφερον, εχει πλακα θα σε βαλει να κανεις εξτρα κινησεις αν θες να κερδισεις.
    Και αν δεν θες να συμμετασχεις κανενα προβλημα, απλα το αγνοεις
    Δεν αντιλέγω, αλλά με τον τρόπο που λειτουργούν οι δημοπρασίες πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις με κάτω από 10 τόκεν κάποιον μικρό και καλό. Η ανταμοιβή των 10 τόκεν σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι είναι ελκυστική ώστε να πειστεί κάποιος να ξοδέψει παραπάνω από όσα θα κερδίσει.

Edit: Συμφωνώ απόλυτα με το 2ο σκέλος του ποστ σου.
    Last edited by axd23; 05-29-2017 at 04:03 PM.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by gkassimis View Post
    δε ειμαι απο αυτους που βλεπουν φαντασματα παντου αλλα και εγω πιστευω οτι ολα γινονται για να αποκομισει η νορντεους πιο πολλα. δηλαδη τωρα δε θα χτυπηθουν ακομα πιο πολυ οι καλοι πιστσιρικαδες? επισης κατι εξισου σημαντικο. εγω ειχα σκοπο την καλη μου ομαδα να την κρατησω κατηγορια φετος. ομως λογω του διαγωνισμου αυτα τα 6 παιχνιδια θα τα κυνηγησω. μετα αμα εχεις κανει 18 ποντους, δεν ειναι και σιγουρο οτι δεν θα αναιβεις. και αν ειναι να αναιβεις, χιλιες φορες να κυνηγησεις τιτλο οποτε και θα επενδυσεις παρα να γινει καμια στραβη και να αναιβεις σαν εβδομο ογδοος. ειναι με λιγα λογια αποτρεπτικο να μην κρατας ομαδα κατηγορια και να επενδυεις
    Θα χτυπηθούν ναι, αλλά υπάρχει περίπτωση να βρεις πιτσιρικά με κάτω από 10 τόκεν έτσι όπως είναι τώρα οι δημοπρασίες; Έχεις δει τον χαμό που γίνεται;
    Θεωρείς λογικό να δώσεις 20-30 τόκεν ώστε να πάρεις πίσω 10;
    Το έπαθλο είναι με βάση τα γκολ που θα σκοράρεις με παίκτες μέχρι 23 ετών, όχι με βάση τους βαθμούς από τις νίκες και τις ισοπαλίες.

Η επένδυση που θα κάνει κάποιος θεωρώ ότι πρώτα απ'όλα είναι για να ενισχύσει την ομάδα του και να κυνηγήσει όλους τους τίτλους που μπορεί, όχι για να κερδίσει 10 τόκεν. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Apprentice
    Ξεκάθαρα θέλουν να ελαττώσουν το tanking...

Quote Originally Posted by axd23 View Post
    Θα χτυπηθούν ναι, αλλά υπάρχει περίπτωση να βρεις πιτσιρικά με κάτω από 10 τόκεν έτσι όπως είναι τώρα οι δημοπρασίες; Έχεις δει τον χαμό που γίνεται;
    Θεωρείς λογικό να δώσεις 20-30 τόκεν ώστε να πάρεις πίσω 10;
    Το έπαθλο είναι με βάση τα γκολ που θα σκοράρεις με παίκτες μέχρι 23 ετών, όχι με βάση τους βαθμούς από τις νίκες και τις ισοπαλίες.

Η επένδυση που θα κάνει κάποιος θεωρώ ότι πρώτα απ'όλα είναι για να ενισχύσει την ομάδα του και να κυνηγήσει όλους τους τίτλους που μπορεί, όχι για να κερδίσει 10 τόκεν. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
    τα γκολ ομως για να ,μετρησουν πρεπει να παρεις τουλαχιστον ισοπαλια. το λεει. μονο αν παρεις ποντους. το οτι μπορει να παρει καποιος πιτσιρικα (για πενταστερους μιλαμε, οχι για παλτα) με λιγοτερα απο 10 τοκεν αρχη σεζον, μπορει να συμβει αλλα ειναι η εξαιρεση. θελει πολυ φαρδος και δυστυχως εμενα δεν μου εχει συμβει απο τοτε που αλλαξε το συστημα δημοπρασιων. απο την δευτερη βδομαδα ναι, αλλα απο την πρωτη ο κανονας ειναι οτι το θελεις το 30 αρι στο νερο. εναν 23 χρονο και εναν 28 χρονο πρωτη μερα μου πηγαν 25 τοκεν ο ενας και 31 ο αλλος. δε μιλαμε για κατω των 20. ουτε που το σκεφτηκα να πλησιασω. εδω πηγα να παρω 3-4 παικτες προπονησης για να παιρνω τα μπονους, 30 χρονους 3 αστερια με 1 τοκεν εκαστο και τους χτυπουσαν 3-4 τοκεν

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by gkassimis View Post
    τα γκολ ομως για να ,μετρησουν πρεπει να παρεις τουλαχιστον ισοπαλια. το λεει. μονο αν παρεις ποντους. το οτι μπορει να παρει καποιος πιτσιρικα (για πενταστερους μιλαμε, οχι για παλτα) με λιγοτερα απο 10 τοκεν αρχη σεζον, μπορει να συμβει αλλα ειναι η εξαιρεση. θελει πολυ φαρδος και δυστυχως εμενα δεν μου εχει συμβει απο τοτε που αλλαξε το συστημα δημοπρασιων. απο την δευτερη βδομαδα ναι, αλλα απο την πρωτη ο κανονας ειναι οτι το θελεις το 30 αρι στο νερο. εναν 23 χρονο και εναν 28 χρονο πρωτη μερα μου πηγαν 25 τοκεν ο ενας και 31 ο αλλος. δε μιλαμε για κατω των 20. ουτε που το σκεφτηκα να πλησιασω. εδω πηγα να παρω 3-4 παικτες προπονησης για να παιρνω τα μπονους, 30 χρονους 3 αστερια με 1 τοκεν εκαστο και τους χτυπουσαν 3-4 τοκεν
    Κάνεις λάθος σ'αυτό. Τα γκολ μόνο μετράνε, δεν έχει σημασία ακόμα κι αν χάσεις αρκεί να βάλεις γκολ με παίκτες μέχρι 23 ετών.

ΚΑΝΟΝΕΣ
    • Απόκτησε 1 πόντο για κάθε γκολ που σκοράρει παίκτης έως 23 ετών σε αγώνες Πρωταθλήματος.
    • Μπορείς να αγωνιστείς μόνο εναντίον άλλων Μάνατζερ στο Πρωτάθλημά σου.
    • Για να έχεις δικαίωμα να λάβεις ανταμοιβές, θα πρέπει να αποκτήσεις τουλάχιστον 1 πόντο.
    • Η αποστολή διαρκεί για 6 αγώνες πρωταθλήματος.

Άσε κι εγώ δεν αγγίζω καν τις δημοπρασίες, γίνεται της κακομοίρας.

με μπερδεψε εκει που λεει να αποκτησεις τουλαχιστον εναν ποντο. νομιζα οτι εννουσε βαθμους. τεσπα οπως φαινεται δεν εχει tanking

VIP Nick Lizas's Avatar
    κανονεσ
    [list][*]απόκτησε 1 πόντο για κάθε γκολ που σκοράρει παίκτης έως 23 ετών σε αγώνες πρωταθλήματος.[*]μπορείς να αγωνιστείς μόνο εναντίον άλλων μάνατζερ στο πρωτάθλημά σου.[*]για να έχεις δικαίωμα να λάβεις ανταμοιβές, θα πρέπει να αποκτήσεις τουλάχιστον 1 πόντο.

από ότι εχω καταλαβει μετραει μονο στο πρωταθλημα και όχι σε αγωνες τσαμπιον λινγκ,κυπελλου

Famous Cloverfield's Avatar
    Ναι ισχυει για 6 αγώνες πρωταθλήματος αποκλειστικά
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast