Quote Originally Posted by axd23 View Post
Θα χτυπηθούν ναι, αλλά υπάρχει περίπτωση να βρεις πιτσιρικά με κάτω από 10 τόκεν έτσι όπως είναι τώρα οι δημοπρασίες; Έχεις δει τον χαμό που γίνεται;
Θεωρείς λογικό να δώσεις 20-30 τόκεν ώστε να πάρεις πίσω 10;
Το έπαθλο είναι με βάση τα γκολ που θα σκοράρεις με παίκτες μέχρι 23 ετών, όχι με βάση τους βαθμούς από τις νίκες και τις ισοπαλίες.

Η επένδυση που θα κάνει κάποιος θεωρώ ότι πρώτα απ'όλα είναι για να ενισχύσει την ομάδα του και να κυνηγήσει όλους τους τίτλους που μπορεί, όχι για να κερδίσει 10 τόκεν. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
τα γκολ ομως για να ,μετρησουν πρεπει να παρεις τουλαχιστον ισοπαλια. το λεει. μονο αν παρεις ποντους. το οτι μπορει να παρει καποιος πιτσιρικα (για πενταστερους μιλαμε, οχι για παλτα) με λιγοτερα απο 10 τοκεν αρχη σεζον, μπορει να συμβει αλλα ειναι η εξαιρεση. θελει πολυ φαρδος και δυστυχως εμενα δεν μου εχει συμβει απο τοτε που αλλαξε το συστημα δημοπρασιων. απο την δευτερη βδομαδα ναι, αλλα απο την πρωτη ο κανονας ειναι οτι το θελεις το 30 αρι στο νερο. εναν 23 χρονο και εναν 28 χρονο πρωτη μερα μου πηγαν 25 τοκεν ο ενας και 31 ο αλλος. δε μιλαμε για κατω των 20. ουτε που το σκεφτηκα να πλησιασω. εδω πηγα να παρω 3-4 παικτες προπονησης για να παιρνω τα μπονους, 30 χρονους 3 αστερια με 1 τοκεν εκαστο και τους χτυπουσαν 3-4 τοκεν