Quote Originally Posted by imperium View Post
παντα κατι πειραζουν ωστε να πηγαινεις να αγοραζεις απο το καταστημα.
tokens ,χρηματα , πακετα ξεκουρασης.

Εγω φετος παω καλα.Συνηθως εχανα ενω ειχα κατοχη 70-30 και μετα ή εκανα ανατροπη ή ισοπαλια.
Βλεπω ομως αντιπαλους που αγοραζουν.
Στο κυπελλο επαιζα με εναν που ειχε 78% δηλαδη στα κυβικα μου και οταν μπηκα την ωρα του αγωνα τον βλεπω 108%
τρωω 2 γκολακια και 2 κοκκινες απο το πουθενα.
Αυριο εχω επαναληπτικο αλλα δεν θα αγορασω για να το παλεψω.
Βασικα δεν εχω αγορασει ποτε μου ως τωρα απο το καταστημα.
ειναι λιγο ασχετο με το αρχικο ποσταρισμα περι κατι σαπιου που υπαρχει, αλλα μου δινεις ερεθισμα να πω οτι αυτο που γινετε με το κυπελο να ανακατευουν στην κληρωση παικτες απο διαφορετικα λεβελ, ειναι ηλιθιοτητα. και σε μενα 3-4 παικτες απο το παραπανω επιπεδο, σε μια μερα ανεβασαν 10-15% επιπεδο καθως αγορασαν προτεινομενους οι κυνηγους που για το επιπεδο τους ειναι ενα κλικ πριν το 7ο αστερι αλλα για εμας που ειμαστε χαμηλοτερο λεβελ ειναι ενα κλικ πριν γινουν 8στεροι. ή θα πρεπει η νορντεους να μην κανει κληρωσεις κυπελου με διαφορετικα λεβελ ή θα πρεπει να κανει καποια πατεντα οπως κανει στους αγωνες ομοσπονδιας ετσι ωστε οι προτεινομενοι και κυνηγοι που αγοραζονται την τρεχουσα σεζον (οχι οσοι βρισκονταν στην ομαδα πριν την εναρξη της περιοδου) να χανουν ενα αστερι οταν παιζουν στους αγωνες κυπελου με αντιπαλους απο μικροτερες κατηγοριες, και να επανερχετε το αστερι τους κανονικα οταν παιζουν για πρωταθλημα, τσου λου αλλα και για το κυπελο εφοσον αντιμετωπιζουν ομαδες ιδιας με αυτους κατηγοριας. ισως πρεπει να μπει στο thread με τις προτασεις