Λοιπόν κύριοι έχω παίξει 2 αγώνες πρωταθλήματος 2 κυπελλου και 2 τσου,λου. Κατά ένα μυστήριο τρόπο όσες φορές προηγήθηκα στο σκόρ άλλες τόσες με ισοφάρισαν και παραλίγο να χάσω και τα παιχνίδια όλα στο 80´. Ο μόνος αντίπαλός που ήταν μεγαλύτερος απο εμένα ´μη φανταστείτε μεγάλη διαφορά´5% μόνο'' ήταν στο πρωτάθλημα, όλοι οι άλλοι κάτω απο εμένα. Το έργο είναι το εξής σε όλα τα ματς τρώώ´γκόλ, τους κάνω γιο-γιο σε όλο το παιχνίδι, ισοφαρίζω και πάώ´μπροστά´και στο τέλος έρχεται η ισοφάριση απο το πουθενά. Μα απο το πουθενά´όμως και κόντρα σε όλη τη ροή´του αγώνα. Το μόνο σίγουρο είναι οτι κάτι πειράξανε εκεί´στην Εταιρείά´και δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό´με τίποτα. Δεν γίνεται ομάδα με 2 τρέμπλ συνεχόμενα ψημμένη με σύστημα σεζόν να γίνεται στάχτη και μπουρμπερη απο τριτοδεύτερους, Μας το γαμήσανε το παιχνιδάκι, και δεν είμαι μόνο εγώ´που τα τραβάώ´άύτά, όλα τα παιδιά´στην ομοσπονδίά´μου παραμιλάνε με τα αποτελέσματα που έχουν φέρει μέχρι τώρα, γι αυτή´τη σεζόν σκεφτόμουν μήπως πάώ´για το τριπλ τρεμπλ, μάλλον για βρούβες με βλέπω να πηγαίνω αν συνεχίσει έτσι .