Ας ξεκινήσω ένα θέμα γενικά για τις ομοσπονδίες.
Σήμερα "πλακώθηκα" με έναν Τούρκο πρωί - πρωί.
Ήταν σε ένα fb γκρουπ, το Top11 The Gods Network ενός φίλου από την Αυστραλία , του Νόελ.
Ένας τύπος λοιπόν έκανε μια "καταγγελία" για μια ομοσπονδία Τούρκων οι οποίοι είναι στο Τ100 και όταν πέφτουν με κάποιον αντίπαλο, κάνουν καταγγελία στο fb για ψεύτικο λογαριασμό και το fb τον μπλοκάρει.
Γενικά υπάρχει θέμα με το fb και το παιχνίδι για αυτό έχω ξεκινήσει εδώ και καιρό ένα θέμα στο αγγλικό φόρουμ μπας και ιδρώσει κανενός το αυτί.
(https://forum.topeleven.com/suggesti...anonymous.html)
Εδώ το ποστ του τύπου
και μετά βγαίνει ένας βλάκας τούρκος και αρχίζει να ποστάρει τουρκικές ομοσπονδίες που είναι στο Τ100.
Κάπου προς το τέλος έκανα και εγώ δύο ποστ για πλάκα (δεν υπάρχουν πια, τα έσβησα), ότι ο Ερντογάν τους πληρώνει τα τόκεν και ότι αν ο Ερντογάν κόψει το fb, τέρμα και το top eleven για αυτούς.
Εντωμεταξύ ο τύπος άρχισε να το χοντραίνει το πράγμα, να βάζει διάφορες τούρκικες σημαίες ( αυτή της Κύπρου και αυτή της Θράκης), σε εμένα έβαλε κάτι στα Τούρκικα με την Σμύρνη και το '22.
Έτσι ειδοποίησα τον Νόελ που είναι διαχειριστής, φίλος και σοβαρό παιδί και τα έσβησε και τον έκανε ban για ένα μήνα.
Όπως καταλαβαίνετε, οι ομοσπονδίες δεν είναι απλώς ένα θέμα ότι ας πούμε παίνω τα 100 τόκεν από την πλάτινουμ ή άλλα 100 αν είμαι στο τοπ τεν αλλά έχουν περισσότερες προεκτάσεις.
Για αυτό έχουν πορωθεί και διάφορες ομάδες από Κίνα, Βιετνάμ, Τουρκία και δεν ξέρω γω.