Results 1 to 10 of 10
Like Tree6Likes
  • 1 Post By
  • 4 Post By
  • 1 Post By Cloverfield

Thread: Διαγωνισμός νέα ταλέντα

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Cloverfield's Avatar
    Clover θα το πάρει αέρα.

Angry sheep κάνει tanking. Αυτό μάλιστα ειναι challenge. Σίγουρα δεν μπορώ να βγω πρώτος αλλά έχω καταφέρει να μαζέψω 64πόντους και να είμαι στην 3η θέση.
    Τρώω τα γκολάκια μου στην αρχή και μετά το γυρίζω στο κανονικό. Σήμερα έφερα μια πολύ καλή ήτταν με 3-2 και μάζεψα 44 πόντους. Για να δούμε
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Famous Cloverfield's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Angry sheep κάνει tanking. Αυτό μάλιστα ειναι challenge. Σίγουρα δεν μπορώ να βγω πρώτος αλλά έχω καταφέρει να μαζέψω 64πόντους και να είμαι στην 3η θέση.
    Τώρα προς το τέλος επέλεξα ποια ματσάκια να παίξω κανονικά για να μαζέψω βαθμούς. 119 βαθμούς σε ένα ματς και τσουπ 1η θέση.
    Και μεσολαβεί παιχνίδι και με ομαδα που κάνει τανκ.
    Λέτε να πάρω πρωτιά αν και κάνω κι εγώ τανκ;

Διαγωνισμός νέα ταλέντα-angry1.jpgΔιαγωνισμός νέα ταλέντα-angry2.jpg
    nikolgiorgos likes this.
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC