φανταζομαι απευθειας
φανταζομαι απευθειας
♣----------------------------------------------------------------------------♣
[First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
-->Team Showcase<--
[Second team] Angry Sheep FC
βιαστηκα και εγω και το πατησα στην δευτερη ομαδα μου.
Θα περιμενω να ληξει η σεζον και θα το πατησω και στην πρωτη ομαδα μου.
"ένας παίχτης....τάδε αστέρων" την ηλικία κ την θέση που παίζει θα την βλέπουμε? θα χουμε την επιλογή να μην τον αγοράσουμε τελικά αν δν μας κάνει κ μετά ακολουθεί άλλη πρόταση ? δν έχω καταλάβει πως λειτουργεί ... εντάξει ο δωρεάν ... ειναι θέμα τύχης, οι επόμενοι στα τυφλά πάμε?
παίρνεις τον 1ο δωρεάν.
Πίσω από αυτόν αφού τον πάρεις, βγαίνει ένας άλλος με 119 τοκεν.
Αν έχεις παίκτες σαβούρα, τους ανταλλάσεις με αυτόν (έχει ένδειξη ο κάθε παίκτης πόσα τόκεν ρίχνει την αρχική τιμή).
Επίσης Κυριακή νέα σεζόν, αγοράζεις κάποιους 5* σαβούρες, μεγάλους σε ηλικία ή μονές θέσεις, που δεν τραβούν πολλούς αγοραστές.
Για κάθε έναν τέτοιο που θα δώσεις 2-3 τόκεν αν μπορέσεις, θα σου κόψει 10-12 τόκεν από την αρχική τιμή.
Αλλά θα χάσεις λεφτά από αυτούς γιατί αν τους πουλούσες θα έβγαζες ενώ τώρα γίνεται μόνο ανταλλαγή τόκεν.
Για τις άλλες επιλογές δεν βλέπω να παίζει.
399 ή 699 , καλά αυτό μόνον ο Ιβάν Σαββίδης θα τα έχωνε χαχα
Αν δίνεις αυτά τα τόκεν, καλύτερα πάρε από τον κυνηγό που βλέπεις κα τι θέσεις παίζουν και τις ειδικότητες τους παρά γουρούνι στο σακί.
Οι ηλικίες είναι 22άρηδες, όχι πιο νέοι.
Last edited by Ποσιδονας; 09-15-2017 at 10:37 AM.
Λοιπόν παιδιά, το σκάουτινκ με τον ένα παίκτη (112 τόκεν) είναι φιάσκο!!
Αν εξαιρέσουμε τον δωρεάν που πήρα (8*ος πολύ καλός), οι υπόλοιποι 2 που πήραν (τσάμπα καθώς αντάλλαξα όλη την ομάδα για να τους πάρω) ήταν 6* 23-24 χρονών, 2θεσίτες μεν, με ειδική ικανότητα μεν, αλλά αχρείαστοι δε!
Το όλο point είναι ότι εγώ δεν έχασα κάτι, έτσι κι αλλιώς πουλάω σε δημοπρασίες όλη μου σχεδόν την 11άδα κάθε σεζόν και κάνω καινούργια. Αλλά για κάποιους άλλους που τον χρειάζονται πραγματικά αυτόν τον παίκτη, είναι τσάμπα τόκεν! Καλύτερα να πας σε δημοπρασία και να πάρεις έναν άλλον με 5-6 τόκεν!
In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 |
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 |
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 |
In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 |
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 |
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 |
τέλειος, παίκτης σαν και αυτόν κάνει 64 τόκεν αν τον πάρεις από την λίστα του κυνηγού.
* εντάξει, οι οκτάστεροι είναι πραγματικά λαχείο, δεν τους πετυχαίνεις εύκολα.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html