23Likes
-
δεν εχω 9 επιτευγματα και δεν ξερω και ποια ειναι
-
Υπαρχει ενα σχετικό άρθρο στο φορουμ με ολα τα επιτεύγματα. Ψάξτο
-
Apprentice
Δεν ηξερα που να το βαλω αυτο και για να μην ανοιγω νεο θεμα το ανεβαζω εδω μιας και μου φαινεται πολυ αστειο.
Γινεται ασιστ σε εκτελεση πεναλντι?
Γιατι εφαγα ενα τετοιο γκολ προχθες.
-
Addicted
-
Apprentice
σε προφιλ φιλου μου μαλλον ο βοηθος ελεγε για τους αντιπαλους.
τελικο αποτελεσμα εφερε 0-6 .
το οτι δεν χανουμε σημερα που το ειδε ο βοηθος στο 0-4 δεν ξερω :d :d
-
ναι και μένα μου εχει συμβεί...επίσης μου εχει συμβεί να εχω χάσει πχ 3-0 στο cl και στον επαναλυπτικο να νικάω 1-0 και να μου λεει πετύχαμε σκορ πρόκρισης. ας κρατήσουμε την μπάλα κλπ...¨ και πολλές φορές η συμβουλή του βοηθού με τα στατιστικά δεν συμπίπτει. πχ μπορεί να μου λεει οτι το ποσοστό ολοκληρωμένων πασών ειναι 95% και ο βοηθός να μου λεει οτι η στρατηγική στις κοντινές πάσες δεν αποδίδει. γενικά θελει δουλεια. και θα ήταν πιο ωραιο να μας έδινε ουσιαστικές συμβουλές που θα απέδιδαν...
-
Ενα ακομα αστείο περιστατικό απο τον βοηθό. Μαλλον δεν ήταν πολυ συγκεντρωμένος....δείτε απλώς το σκορ και την συμβουλή του βοηθού!!!
-
Apprentice
μαλλον ο βοηθος ηρθε μετα το 0-5 και εβλεπε οτι χαλαρωσανε χαχαχαα
-
Χαχα...πολυ πιθανό!
-
Apprentice
χαμηλώνοντας την ποιότητα στην ομάδα κ χάνοντας από αντιπάλους με διάφορα που ήταν φυσικά φαβορί γέλασα πολύ με τα σχόλια του βοηθού....
τα "δεν ήταν η μέρα μας" η το "οι παίχτες δεν είχαν το μυαλό τους στην νίκη" ξέρετε απο αυτά που πολλούς από μας, μας έχουν τρελάνει... αντικατασταθηκαν ξαφνικά με διθυράμβους του στυλ "οι παίχτες έδωσαν κ την ψυχή τους στο γήπεδο" .....χαχαχα :d