θελω να μοιραστώ μαζι σας μια ιστορία 4 χρόνια πισω η οποία με εχει κανει να κλάψω απο το γέλιο. ήμουν μαζι με την παρέα μου προσπαθώντας να την πείσω να ξεκινήσει t11. μετα απο πολλές προσπάθειες ένας φίλος μου ξεκίνησε και οπως ειναι λογικό ήταν άσχετος (οχι οτι εγω ήμουν σχετικός). και κατα σύμπτωση φτάνει τελικό κυπέλλου στο πρώτο επιπεδο. μιας και τα ειχε κανει μπάχαλο στο σύστημα του, δεν ειχε ούτε αναπληρωματικό επιθετικό και 1 ματς πριν τον τελικό ο επιθετικός του τραυματίζεται. η γκαντεμιά συνεχίζεται και δεν ειχε ούτε βαλιτσακια και ετσι αυτο που μπορούσε να κανει ήταν να βαλει το αναπληρωματικό τερματοφύλακα που ειχε στην θέση του επιθετικού. έτυχε και παρακολουθήσαμε μαζι τον τελικό και καποια στιγμή (τότε δεν υπήρχαν γραφικά με παικτες παρα μονο σχολιασμός) σε μια φάση στο 80κατι βάζει γκολ ο τερματοφύλακας που ειχε στην θέση του επιθετικού και ετσι πηρε την νίκη με 1-0. ακομα το σκέφτομαι και γελάω και σίγουρα αλλο απλώς να το διαβάζεται και αλλο να το ζείτε. μου φάνηκε πολυ αστείο γιατι δεν ειχε πάρει το παιχνίδι στα σοβαρά όποτε γινόταν και χαβαλέ.
δεν ξερω αν εχω την αρμοδιότητα να ανοίξω τέτοιο θέμα, παντως θα ηθελα να ακούσω και δικές σας ιστορίες.
αν εχω κανει κάποιο λάθος απο άποψη κανονισμού παρακαλώ πειτε το.