23Likes
-
Σε εμενα ειχε γινει το αλλο το παραδοξο. Ομιλοι τσαμπιονς λιγκ, ηθελα επιτηδες 3η θεση για να πεσω Νιβεα. Ειμαι σε +1 επιπεδο ειχα 1 ομαδαρα 2 μετριους. Αρχιζω με 4 βαθμους και λεω αν τον κερδισω αυτον παει 3 παιχνιδια 7 βαθμους αρα θελω ηττα. Βλεπω την ομαδα του αηττητος , ουτε ισοπαλια στο πρωταθλημα, 1η θεση και γενικα τα ειχε σαρωσει ολα. Εβαλα τα δευτερα, οτι να ναι συστημα αλλα το τερμα στην θεση του μην φαω και πολλα. Χανω 1-0 στο ημιχρονο οπως θελω .
Εκει βλεπω τα στατιστικα ενος βασικου μου που σκοραρε σε καθε παιχνιδι (19 επιπεδο τοτε 25 πλεον ακομα τον εχω) και λεω θα τον βαλω στο τελος για την ισοπαλια ( απο μεσα μου ηθελα την νικη δεν εξηγειται αλλιως). Μπαινει και σκοραρει στο 80 και στο 87 και κερδιζω!!!!!!!!!!! Οχι μονο αυτο αλλα κερδισα και στα επιτευματα το τελος παιχνιδιου δηλαδη ειχε να μην κερδισει παιχνιδι τουλαχιστον 15 παιχνιδια ο αντιπαλος. Απλα τρελαθηκα ενιωσα πολυ μεγαλη χαρα που του το χαλασα. Απλα ηταν απο τα αστεια γιατι αρχισα με οτι να ναι και μετα χωρις ιδιαιτερο λογο αλλαξα στην πορεια και πηγα για την νικη .
Φυσικα θελει και τυχη γιατι στην αρχη ηταν ατυχος που δεν μου ειχε κανει κανενα 3-0 αλλα αυτα τα αυθορμητα τα τυχαια ειναι και τα ωραια στο Τοπ Ελεβεν.
Last edited by Jimbesi; 09-29-2017 at 01:34 PM.