χάθηκε μια θέση στους τριπλοθεσιτες για την οποία αποφάσισε αυθαίρετα η εταιρεία κ δεν μιλάω για τις θέσεις dmr dml .. πχ παίχτης .mr-amr-amc τώρα εμφανίζεται ως mr-amc ενώ εγώ μπορεί να τον ήθελα πχ mr amr, επιλογή δεν μας δόθηκε...ότι να ναι πάλι
χάθηκε μια θέση στους τριπλοθεσιτες για την οποία αποφάσισε αυθαίρετα η εταιρεία κ δεν μιλάω για τις θέσεις dmr dml .. πχ παίχτης .mr-amr-amc τώρα εμφανίζεται ως mr-amc ενώ εγώ μπορεί να τον ήθελα πχ mr amr, επιλογή δεν μας δόθηκε...ότι να ναι πάλι
Ναι και σε εμενα το ίδιο.
Ευτυχώς είναι παίχτης που θα πουλήσω στο τέλος της σεζόν.
Απλά ήθελα να κάνω αλλαγή DMC και ο "μεταλλαγμένος" παίκτης από DMR-MR-DMC είχε γίνει MR-DR!!!!!
Να ζητήσω tokens ως αποζημίωση;
Προφανώς ο νέος αλγόριθμος ανακάλυψε τα πραγματικά του ταλέντα
Για αυτό τα upgrades πρέπει να γίνονται στο τέλος της σεζόν
update: Τελικά το bug με την αφαίρεση θέσεων εξαπλώθηκε σε περισσότερους παίχτες...
Last edited by dsio; 11-08-2017 at 09:21 AM.
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
Αναβάθμιση στα έσοδα είς βάρος των παιχτών είναι υποβάθμιση. Παίζω μόνο και μόνο για να επικοινωνώ με τα γιό μου που ζεί 5000 χιλιόμετρα μακρυά μου.. Κύριοι του top eleven μόλις χάσατε εναν γενναιόδωρο παιχτη. Ουτε ένα τοκεν δεν σας αξίζει να ξοδέψω καθώς η υποτίμηση των παιδιών που σας εμπιστεύονται και σπαταλούν χρόνο και χρήματα έφτασε στο ζενίθ.. ντροπή σας μόνο αυτό..
Το λέει εδώ ο Sausy ότι είναι bug. Θα ξαναπάρουμε τις τρίτες θέσεις πίσω
Hi everyone,
We've identified the issue and are working on the fix. More news when I have it.
Really sorry about this, Managers.
Το DML/DMR νομιζω θα καταργουνταν ως μερος του update. Οποτε δεν ξερω εαν θα τα αντικαταστησουν.
Λογικα θα κανουν ενα back up μεσα στην ημερα σαν maintenance.
Ελπιζουμε να μην ειναι την ωρα των επαναληπτικων του Chl
ναι καταργούνται το ξέρω.
αλλά έλεγα μήπως δώσουν καμιά εξτρά θεσούλα και γι'αυτούς
να μην γίνουν σκέτοι dmc δηλ.
Καλημέρα παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα 2 παίχτες που δεν έχουν την θέσεις του (πολύ καλά ξεκίνησε αυτό το update) ελπίζω να το διορθώσουν άμεσα αν και αυτό το update με της διατάξεις δεν με τρέλανε αλλά καλούτσικο είναι μωρέ
<<<<<<P.A.O.K. FC 2013-2017>>>>>>
[I]TARGET: MAKING 6+ OF PLAYERS [/I] [U]My association Top11 Friends
Οι θέσεις επέστρεψαν!
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
Colossus FC | Level 15
- League Titles:x12 [3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14]
- Cups: x8 [3,4,6,7,8,9,12,14]