Με το Update λοιπόν έχουν αλλάξει και μερικά πράγματα στον κώδικα, τα οποία με τον καιρό θα τα παρατηρήσουμε. Ήδη στο αγγλικό φόρουμ έχουν αρχίσει τα πειράματα και οι παρατηρήσεις. Μια από αυτές είναι ότι οι ST άρχισαν ξανά να σκοράρουν κατά ριπάς !! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.
Μερικά χρόνια πριν (περίπου από την αρχή του game μέχρι και κάπου το 2015) οι ST κάνανε κουμάντο. Βάζανε τα περισσότερα γκολ και ήταν κίλλερς. Αυτό είχε ως συνέπεια οι περισσότεροι να παίζουμε συστήματα γύρω από αυτούς, όπως 4-4-2 και 4-3-3. Σπάνια έβλεπες συστήματα με έναν επιθετικό. Κάπου όμως στα μισά με τέλη του 2015 αυτό άλλαξε.. Οι περισσότεροι ST άρχισαν να ξεφουσκώνουν και με τα χρόνια, φτάσαμε εν έτη 2017 να παρατηρούμε ότι οι ST μας σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Αυτό είχε ως συνέπεια πλέον οι περρισότεροι να παίζουν συστήματα με έναν επιθετικό (4-5-1ν, 4-1-4-1 κλπ) γιατί σχεδόν όλα τα γκολ τα βάζουν οι μεσοεπιθετικοί! Προσωπικά τις τελευταίες 7-8 σεζόν (με βασικό σύστημα 4-5-1ν), ο ST μου έβαζε μέσο όρο 6-7 γκολ, ενώ οι AML και AMR γύρω στα 35 ο καθένας!!
Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Είναι κάτι που το παρατηρώ στην ομάδα μου χρόνια και τελικά δεν είμαι μόνος. Ήδη στο αγγλικό φόρουμ γίνεται συζήτηση ότι ξαφνικά σήμερα οι ST πέταγαν φωτιά ενώ οι μεσοεπιθετικοί ήταν τζούφιοι!
Θα πείτε, συμπτώσεις. Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Έχουμε μπροστά μας μήνες να το παρατηρήσουμε.. Οπότε θα ήθελα σε αυτό το Thread να σχολιάζεται αραιά και που πως τα πάνε οι δικοί σας ST και AML/AMR/AMC αλλά και γενικώς τι παρατηρείται!