270Likes
-
Apprentice
Καλή Χρονιά με επιτυχίες κ υγεία στη προσωπική σας ζωή κ φυσικά πολλές κούπες ως μάνατζερ
Η ομάδα μου η Furius FC ολοκλήρωσε 2 χρόνια ζωής
Περίεργη "ποδοσφαιρική" χρονιά το 2017 που έκρυβε μια μεγάλη επιτυχία σε συνδυασμό με το εορταστικό κλίμα για τις 100 σεζον του παιχνιδιού...
Οι τίτλοι δεν έλειψαν προς τα μέσα της χρονιάς τέθηκε όμως ενα υπαρξιακό ζήτημα στους διοικούντες....
Η ομάδα είχε φτάσει σε τέλμα το επίπεδο ανταγωνισμού ήταν μεγάλο και οι εναπομείναντες πόροι ελάχιστοι....τότε λοιπόν έγινε ξεκάθαρο ότι η ομάδα έπρεπε να αλλάξει νοοτροπία κ πραγματικά γύρισε φύλλο...το τεχνικό τεαμ άρχισε μαθήματα στο πλάι ενός εξαίρετου γνώστη κ μέσα σε τρεις σεζον ναι ήρθε η κορυφή ΠΡΩΤΟ TRIPLE CROWN στην ιστορία του συλλόγου, η εκατοστή λοιπόν σεζον ήταν αυτή των ρεκόρ που συνδυάστηκε επίσης με κατάκτηση όλων των επάθλων του διαγωνισμού κ παραμονή της ομοσπονδίας στη ανώτερη κατηγορία...όποτε τι άλλο να ζητήσω ως μάνατζερ? 
Καλά παιχνίδια κ απολαυστικά σε όλους τους συνάδελφους μανατζαρεους!
-
Myrmidons FC η ομαδα μου και η προηγουμενη σεζον ηταν καλουτσικη.
1ος στο πρωταθλημα
3ος κυπελο
3ος γιουροπα
η association ανεβηκε gold 1!
Επομενη σεζον παμε να μαζεψουμε οτι μπορουμε !
-
Εγώ είχα ξεκινήσει το παιχνίδι το 2012 το σταμάτησα γρήγορα, το ξανάρχισα το 2015 αλλά το εγκατέλειψα εξίσου γρήγορα καθώς έπαιζα ταυτόχρονα πολλά άλλα παιχνίδια και δεν έβρισκα κάποιο σημείο αλληλεπιδρασης με άλλους παίκτες. Φέτος το Φθινόπωρο είδα να το παίζουν τυχαία κάποιοι φίλοι στη δουλειά και αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρία.
Ξεκίνησα, με δεχτήκανε και σε μια συνομοσπονδία που πάει σφαίρα και η επιτυχία έφερε την ικανοποίηση και το εθισμό θα συμπλήρωνα.
Στο παιχνίδι τώρα τίτλοι πολλοί, μετράω 2 τριπλ κρόουν και ένα double (2ος στο cl) σε τρείς σεζόν πέραν της πρώτης. (αρχή είναι) 
Τα παιχνίδια είναι συναρπαστικά, ο κυριότερος λόγος όμως που με κρατάει στο παιχνίδι είναι η παρέα, οι συζητήσεις - αναζητήσεις και τα πειράγματα γύρω από το παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα.
Το ελληνικό φόρουμ αποτελεί οδηγό στα πρώτα μου βήματα και είναι αυτό που συνεχίζω να επισκέπτομαι ειδικά σε κάθε νέα προσθήκη στο παιχνίδι (updates, διαγωνισμοί).
Εύχομαι με την σειρά μου υγεία και ευτυχία στα παιδιά του φόρουμ και βέβαια πολλούς πολλούς τίτλους ! ! !