Τέσλα, διέγραψε το θέμα μου αν θες.
Μέχρι στιγμής, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω φάει καν γκολ. Βέβαια μένουν άλλα 2 ματς για το checkpoint και τώρα ψιλοφοβάμαι να παίξω το επόμενο αμέσως χαχα.
Ο παίκτης που μου έτυχε δυστυχώς είναι αρκετά μέτριος...Η φανελίτσα όμως είναι καλή.
Ο 1ος αντίπαλος (VfB Hamburg) είναι πολύ εύκολος και δεν χρειάζεται να κάνει και κάτι πολύ τρελό κάποιος.
Ο 2ος αντίπαλος (Bremer Kickers) με δυσκόλεψε αρκετά με την έννοια ότι δεν μπορούσα να βάλω γκολ, αλλά έμεινε με 10 παίκτες και κέρδισα τελικά.
Ο 3ος αντίπαλος (SpVgg. Hannover) ήταν πολύ πιο εύκολος. Νομίζω ότι η τακτική που ακολουθούν οι αντίπαλοι είναι ίδια για όλους με την μόνη διαφορά την διαφορά στην ποιότητα ανάλογα με το πόσο δυνατή είναι η δική σου ομάδα. Με αυτό κατά νου, παίζοντας από πλάγια με μεικτές πάσες και χωρίς αντεπιθέσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Ο 4ος αντίπαλος (FC Dortmund) ενώ θεωρητικά πολύ πιο δυνατή ομάδα από μένα δεν με απείλησε σχεδόν καθόλου με μεγάλες ευκαιρίες. Παίζοντας με εναλλαγές μεταξύ αμυντικής και κανονικής νοοτροπίας και με 3 μέσους στο κέντρο δεν ένιωσα ποτέ ότι θα χάσω το παιχνίδι. Η συγκεκριμένη ομάδα παίζει με 3 αμυντικούς και 5 μέσους οπότε θεωρώ πως με γέμισμα του κέντρου με 3 κεντρικούς χαφ και 2 εξτρέμ στα άκρα θα γίνει η δουλειά.
Με την ίδια τακτική-σύνθεση έπαιξα και κόντρα στην 5η ομάδα (Kolscher SV). 2 γκολ στο 2ο ημίχρονο (Το πρώτο μάλιστα από παίκτη που είχα κάνει αλλαγή μερικά λεπτά νωρίτερα. Μην με ρωτάτε πως έγινε πραγματικά δεν ξέρω).
![]()