Results 1 to 10 of 35
Like Tree55Likes

Thread: [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro axd23's Avatar
    Τέσλα, διέγραψε το θέμα μου αν θες.

Μέχρι στιγμής, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω φάει καν γκολ. Βέβαια μένουν άλλα 2 ματς για το checkpoint και τώρα ψιλοφοβάμαι να παίξω το επόμενο αμέσως χαχα.

[Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-tour-%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpg

[Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-tour-%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1.jpg

Ο παίκτης που μου έτυχε δυστυχώς είναι αρκετά μέτριος...Η φανελίτσα όμως είναι καλή.

[Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-tour-%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82.jpg

[Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-tour-%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1-1.png

Ο 1ος αντίπαλος (VfB Hamburg) είναι πολύ εύκολος και δεν χρειάζεται να κάνει και κάτι πολύ τρελό κάποιος.
    Ο 2ος αντίπαλος (Bremer Kickers) με δυσκόλεψε αρκετά με την έννοια ότι δεν μπορούσα να βάλω γκολ, αλλά έμεινε με 10 παίκτες και κέρδισα τελικά.
    Ο 3ος αντίπαλος (SpVgg. Hannover) ήταν πολύ πιο εύκολος. Νομίζω ότι η τακτική που ακολουθούν οι αντίπαλοι είναι ίδια για όλους με την μόνη διαφορά την διαφορά στην ποιότητα ανάλογα με το πόσο δυνατή είναι η δική σου ομάδα. Με αυτό κατά νου, παίζοντας από πλάγια με μεικτές πάσες και χωρίς αντεπιθέσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα.
    Ο 4ος αντίπαλος (FC Dortmund) ενώ θεωρητικά πολύ πιο δυνατή ομάδα από μένα δεν με απείλησε σχεδόν καθόλου με μεγάλες ευκαιρίες. Παίζοντας με εναλλαγές μεταξύ αμυντικής και κανονικής νοοτροπίας και με 3 μέσους στο κέντρο δεν ένιωσα ποτέ ότι θα χάσω το παιχνίδι. Η συγκεκριμένη ομάδα παίζει με 3 αμυντικούς και 5 μέσους οπότε θεωρώ πως με γέμισμα του κέντρου με 3 κεντρικούς χαφ και 2 εξτρέμ στα άκρα θα γίνει η δουλειά.
    Με την ίδια τακτική-σύνθεση έπαιξα και κόντρα στην 5η ομάδα (Kolscher SV). 2 γκολ στο 2ο ημίχρονο (Το πρώτο μάλιστα από παίκτη που είχα κάνει αλλαγή μερικά λεπτά νωρίτερα. Μην με ρωτάτε πως έγινε πραγματικά δεν ξέρω).

[Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-bug.jpg
    Last edited by axd23; 01-15-2018 at 12:50 PM.
    Mr Dosohos® and dsio like this.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.