Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 35
Like Tree55Likes

Thread: [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge

  1. #1
    Addicted Tesla's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    640

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge

    Καλησπέρα! Το νέο τουρ είναι εδώ, αυτή τη φορά στην Γερμανία! Οι κανόνες είναι οι ίδιοι πάνω κάτω με το τουρ στην Αγγλία με μερικές αλλαγές. Αναλυτικά:

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-26685671_1601057166656397_427729307120764800_o.jpg

    Γνωστά δεδομένα:

    • Έχουμε 10 πόλεις με 1 ομάδα η κάθε μία. Κερδίζοντας κάθε ομάδα, παίρνουμε το αντίστοιχο έπαθλο.
    • Τα έπαθλα κερδίζονται μία φορά. Όχι κάθε φορά που παίζεις με τον ίδιο αντίπαλο.
    • Η πρώτη είσοδος στο τουρ είναι δωρεάν, από εκεί και πέρα πληρώνεις για να ξαναμπείς.


    Καινούργια δεδομένα:

    • Πλέον έχουμε 2 checkpoints και όχι 1.
    • Οι φανέλες και το έμβλημα είναι πολύ πιο ωραία!


    Tips: Καλό είναι οι νέοι μάνατζερ να περιμένετε 1 μέρα έτσι ώστε κάποιοι παλιοί και έμπειροι να το τελειώσουν και να ανεβάσουν tips και συστήματα για βοηθό. Υπομονή, έχουμε 1 βδομάδα μπροστά μας. Καλύτερα να περιμένετε 1 μέρα παρά να πληρώνεται για να μπείτε 3 και 4 φορές στον διαγωνισμό.

    Εννοείται οικονομία στα τόκεν, μην μπείτε στον διαγωνισμό από από 2 ή 3 φορές.. Είναι υπερβολή.. Τα δώρα είναι πανέμορφα και όλοι θέλουμε και καλό είναι να τα πάρουμε, αλλά ας το κάνουμε οργανωμένα και συλλογικά ώστε να αλληλοβοηθηθούμε και να χάσουμε όσο το δυνατόν λιγότερα τόκεν (αν είναι δυνατόν ούτε ένα)!
    Last edited by Tesla; 01-15-2018 at 01:21 PM.
    dimitrismeli15 and dsio like this.
    In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
    that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.

    • A.E.K. FC
      | seasons 01 -> 37 |

    • Tesla F.C.
      | seasons 38 -> 67 |

    • Dragons F.C.
      | seasons 68 -> 75 |

  2. #2
    Addicted Tesla's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    640
    Αρχικά, να αναφέρω πως πιθανών σε κάποιους να διαφέρουν τα συστήματα των αντιπάλων. Ρίξτε μια ματιά πρώτα στον αντίπαλο και αναλόγως το σύστημα, βρείτε την αντίστοιχη αντιμετώπιση που προτείνω.

    Επίσης παρακάτω αναφέρομαι μερικές φορές σε ένα σύστημα το οποίο είναι το αγαπημένο μου πλέον και γενικά με πάει τρένο! Για να το ξεχωρίζουμε το ονομάζω ΦΩΤΙΑ και είναι αυτό:

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-screenshot_8.jpg

    Πάμε λοιπόν να δούμε τους αντιπάλους:

    1η πόλη

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-screenshot_1.png

    Ο αντίπαλος παίζει 4-1-3-0-2 flat. Οπότε παίζω το αγαπημένο σύστημα (που θυμίζει 4-3-3 και το δείχνω πιο πάνω). Έχω καλύτερη ποιότητα οπότε παίζω επιθετικά με μεικτές στρατηγικές και μαν του μαν πίσω χωρίς οφσαιντ (μην μας γλεντίσει σε καμιά αντεπίθεση).

    Αποτελέσματα: Νίκησα οριακά με 1-0 καθώς δεν έκανα κλασσικές ευκαιρίες.. Αμυντικά δεν απειλήθηκα αλλα επιθετικά είχα θέμα στα τελειώματα. Ίσως αν έπαιζα αποκλειστικά από τα πλάγια να βοηθούσε.

    2η πόλη

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-screenshot_2.png

    Ο αντίπαλος παίζει καθαρό 4-4-2 οπότε η απάντηση ήταν εύκολη. Παίζει 4-4-2nd (ρόμβο) επιθετικά με μεικτές στρατηγικές και το παιχνίδι ήταν ήδη δικό μου. Βέβαια στην αρχή του ματς είχα πάλι πρόβλημα επιθετικά αλλά επειδή ο δεξιός μπακ ανέβαινε και δημιουργούσε μόνος του τα ανοίγματα, το γύρισα σε επίθεση από τα δεξιά και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

    Αποτελέσματα: Εύκολο 4-1 (δέχτηκα γκολ στην μοναδική τους φάση). Οι παραπάνω οδηγίες είναι ιδανικές κατά την γνώμη μου.

    3η πόλη

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-screenshot_3.jpg

    Εδώ μου βγήκε η ψυχή και νίκησα με την βοήθεια της τύχης (στο 119' λεπτό!). Ο αντίπαλος παίζει 4-3-3 με ανοιχτά τα εξτρέμ. Ξεκίνησα λοιπόν με 3w-1-2-3w-1. Δηλαδή με 1 κεντρικό αμυντικό και 2 μπακ που έπαιζαν μαν του μαν τους αντιπάλους 3 επιθετικούς. Τίποτα δεν πήγαινε καλά, δεν υπήρχα στο γήπεδο μέχρι που στην παράταση το γυρνάω στο σύστημα ΦΩΤΙΑ (με 4άδα στην άμυνα δλδ) και έπαιξα επιθετικά από πλάγια και στην άμυνα ζώνη χωρίς οφσάιντ. Ξαφνικά η ομάδα εμφανίστηκε στο γήπεδο και τελευταία στιγμή με σουτ εκτός περιοχής απέφυγα τα πέναλτυ!

    Αποτελέσματα: 1-0 στο 119' λοιπόν. Ξεκάθαρα ζώνη στην άμυνα και όχι μαν του μαν γιατί δυσκολεύει το overlap των πλάγιων μπακ και υπάρχει θέμα στην επίθεση. Μην το φοβηθείτε, βγείτε επιθετικά.

    4η πόλη - checkpoint

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-screenshot_4.jpg

    Ο αντίπαλος παίζει 4-3-3 κλασικό. Οπότε βγαίνω με σύστημα ΦΩΤΙΑ επιθετικά με μεικτές στρατηγικές και άμυνα σε ζώνη, ΜΕ οφσαιντ.

    Αποτελέσματα: Νίκησα 1-0. Το σκορ με αδικεί, το παιχνίδι ήταν πολύ εύκολο. Οι οδηγίες απέδωσαν. Ειδικά η χρήση του οφσάιντ με έσωσε 2-3 φορές (τις μόνες που υπήρξε πιθανότητα απειλής).

    5η πόλη

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-screenshot_5.png

    Ο αντίπαλος παίζει το ίδιο 4-3-3w με την 3η πόλη. Αυτή την φορά πήγα ετοιμασμένος με το σύστημα ΦΩΤΙΑ επιθετικά, άμυνα ζώνης ΜΕ οφσάιντ. Όλα μια χαρά μέχρι το 65' που νίκαγα 2-0 και αποφάσησα να το γυρίσω σε κανονική νοοτροπία. Αυτό μου έδωσε περισσότερο κατοχή αλλά σε μία φάση του αντιπάλου δέχτηκα γκολ.

    Αποτελέσματα: Σχετικά εύκολη νίκη με 2-1. Στην γκολ που δέχτηκα είναι μονομαχία μαν του μαν του επιθετικού του αντιπάλου και του αμυντικού μου και με κατάπιε. Ένδειξη ότι το μαν του μαν δεν έπιανε και σωστά έπαιζα με ζώνη.

    6η πόλη

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-screenshot_6.png

    Αντίπαλος πάλι με 4-3-3w. Εγώ ξανά με σύστημα ΦΩΤΙΑ και επιθετικά με μεικτές και ζώνη με οφσάιντ. Ξανά όλα ιδανικά, είχα κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες.

    Αποτελέσματα: Νίκη με 1-0. Είχα την κατοχή και συνεπώς τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτό μου έδωσε την νίκη.

    7η πόλη - checkpoint

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-screenshot_7.jpg

    Ο αντίπαλος παίζει 4-5-1 flat. Η ποιότητά του είναι αρκετά μεγαλύτερη (40% πάνω) οπότε πάμε με τον σταυρό στο χέρι.

    1η φορά: Παίζω 3w-1-2-3-1 επιθετικά. Στην άμυνα μαν του μαν χωρίς οφσάιντ. Τίποτα το σπουδαίο μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο αποφάσισα να παίξω από αριστερά και κάπου εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Ο αντίπαλος με γλέντισε 2-0.

    2η φορά: Παίζω σύστημα ΦΩΤΙΑ με νοοτροπία επιθετική. Δέχομαι 2 γκολ και όλα δείχναν άσχημα.. Κάπου στο 60' όμως αντίπαλος μέσος δέχεται κόκκινη και το γυρνάω σε νοοτροπία κατοχής με μακρινές μπαλίες από αριστερά και τελικά αυτό ήταν το κουμπί της επιτυχίας. Βάζω 2 γκολ και πάω στην παράταση όπου είχα πρωτοβουλία αλλά όχι αποτέλεσμα. Τα καλά νέα ήρθαν στα πέναλτυ όπου νίκησα.

    Αποτελέσματα: Ο μόνος τρόπος που έπιασε ήταν να παίξω με νοοτροπία κατοχής και μακρινές μπαλιές. Εννοείται χωρίς οφσάιντ. Ήμουν τυχερός που από το 60' έπαιζε με παίχτη λιγότερο, χτύπησα από την πλευρά του και στις μοιρασμένες πιθανότητες των πέναλτυ βγήκα κερδισμένος.

    8η πόλη

    Πλέον ο αντίπαλος είναι αρκετά δυνατότερος, σχεδόν ανίκητος. Το παιχνίδι το έχασα 3-0 και επειδή ήδη πλήρωσα 18 τόκεν για να παίξω 2η φορά, σταματάω εδώ (τουλάχιστον προς το παρών).
    Last edited by Tesla; 01-15-2018 at 04:22 PM.
    dsio and imperium like this.
    In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
    that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.

    • A.E.K. FC
      | seasons 01 -> 37 |

    • Tesla F.C.
      | seasons 38 -> 67 |

    • Dragons F.C.
      | seasons 68 -> 75 |

  3. #3
    Pro
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    833
    Oι αντιπαλες ομαδες/συστηματα/τακτικες ειναι ιδιες για ολους τους αντιπαλους μας.??Σε ολους μας δηλαδη η 2η ομαδα, η Bremen Kickers θα παραταχθει με 3-5-2- flat? Αν οχι δεν εχει νοημα καποιος οδηγος.
    Sorry για την καπως αφελη ερωτηση, στο εγγλεζικο τουρ ηδη η τριτη ομαδα με ειχε παταξει εξω. Δυο φορες. Και δεν ξερω τι παιχτηκε γενικοτερα.
    Last edited by Nikose; 01-15-2018 at 01:51 PM.

  4. #4
    Pro axd23's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    849
    Τέσλα, διέγραψε το θέμα μου αν θες.

    Μέχρι στιγμής, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω φάει καν γκολ. Βέβαια μένουν άλλα 2 ματς για το checkpoint και τώρα ψιλοφοβάμαι να παίξω το επόμενο αμέσως χαχα.

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-tour-%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpg

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-tour-%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1.jpg

    Ο παίκτης που μου έτυχε δυστυχώς είναι αρκετά μέτριος...Η φανελίτσα όμως είναι καλή.

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-tour-%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82.jpg

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-tour-%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1-1.png


    Ο 1ος αντίπαλος (VfB Hamburg) είναι πολύ εύκολος και δεν χρειάζεται να κάνει και κάτι πολύ τρελό κάποιος.
    Ο 2ος αντίπαλος (Bremer Kickers) με δυσκόλεψε αρκετά με την έννοια ότι δεν μπορούσα να βάλω γκολ, αλλά έμεινε με 10 παίκτες και κέρδισα τελικά.
    Ο 3ος αντίπαλος (SpVgg. Hannover) ήταν πολύ πιο εύκολος. Νομίζω ότι η τακτική που ακολουθούν οι αντίπαλοι είναι ίδια για όλους με την μόνη διαφορά την διαφορά στην ποιότητα ανάλογα με το πόσο δυνατή είναι η δική σου ομάδα. Με αυτό κατά νου, παίζοντας από πλάγια με μεικτές πάσες και χωρίς αντεπιθέσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα.
    Ο 4ος αντίπαλος (FC Dortmund) ενώ θεωρητικά πολύ πιο δυνατή ομάδα από μένα δεν με απείλησε σχεδόν καθόλου με μεγάλες ευκαιρίες. Παίζοντας με εναλλαγές μεταξύ αμυντικής και κανονικής νοοτροπίας και με 3 μέσους στο κέντρο δεν ένιωσα ποτέ ότι θα χάσω το παιχνίδι. Η συγκεκριμένη ομάδα παίζει με 3 αμυντικούς και 5 μέσους οπότε θεωρώ πως με γέμισμα του κέντρου με 3 κεντρικούς χαφ και 2 εξτρέμ στα άκρα θα γίνει η δουλειά.
    Με την ίδια τακτική-σύνθεση έπαιξα και κόντρα στην 5η ομάδα (Kolscher SV). 2 γκολ στο 2ο ημίχρονο (Το πρώτο μάλιστα από παίκτη που είχα κάνει αλλαγή μερικά λεπτά νωρίτερα. Μην με ρωτάτε πως έγινε πραγματικά δεν ξέρω).

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-bug.jpg
    Last edited by axd23; 01-15-2018 at 01:50 PM.
    dsio and Mr Dosohos® like this.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.


  5. #5
    Pro axd23's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    849
    Quote Originally Posted by Nikose View Post
    Oι αντιπαλες ομαδες/συστηματα/τακτικες ειναι ιδιες για ολους τους αντιπαλους μας.??Σε ολους μας δηλαδη η 2η ομαδα, η Bremen Kickers θα παραταχθει με 3-5-2- flat? Αν οχι δεν εχει νοημα καποιος οδηγος.
    Με 3-5-2 flat είναι σε εσένα;

    4-4-2 έπαιξε με μένα.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.


  6. #6
    Pro
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    833
    Δεν στηνονται το ιδιο οι αντιπαλοι μας λοιπον. Σε εμενα ο τεταρτος παιζει 4-4-2 diamond (η 4-1-2-1-2) και οχι με 3 αμυντικους και 5 μεσους οπως λεει ο axd23. Αρα...τι νοημα εχει καποιος οδηγος???? Εγω παντως στους πρωτους 3 αγωνες εχω ηδη φαει 5 γκολ. 4 μου εριξε ο δευτερος. Ευτηχως εφαγε 6.
    Last edited by Nikose; 01-15-2018 at 02:02 PM.
    Mr Dosohos® likes this.

  7. #7
    Addicted Tesla's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    640
    Ο οδηγός στο 2ο ποστ ενημερώθηκε (μέχρι τον 8ο αντίπαλο που έχασα). Ολοκλήρωσα 2 προσπάθειες και σταματάω. Τις 2 φανέλες που ήθελα τις πήρα.. Με λυπεί που δεν μπορώ να πάρω το έμβλημα αλλά τουλάχιστον για τώρα δεν θα προσπαθήσω άλλο..

    [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-screenshot_9.png [Official] TopEleven v6.4 - Germany Tour Challenge-screenshot_10.png
    Last edited by Tesla; 01-15-2018 at 04:24 PM.
    dsio and Mr Dosohos® like this.
    In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
    that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.

    • A.E.K. FC
      | seasons 01 -> 37 |

    • Tesla F.C.
      | seasons 38 -> 67 |

    • Dragons F.C.
      | seasons 68 -> 75 |

  8. #8
    Pro
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    833
    To συστημα φωτια δεν ειναι 4-5-1V?? Οι Lopes και Μπακακης ειναι DML, DMR δηλαδη??

  9. #9
    Addicted Tesla's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    640
    Quote Originally Posted by Nikose View Post
    To συστημα φωτια δεν ειναι 4-5-1V?? Οι Lopes και Μπακακης ειναι DML, DMR δηλαδη??
    Ναι ουσιαστικά είναι 4-5-1ν αλλά λίγο διαφοροποιημένο. Οι 2 εξτρέμ είναι πολύ κοντά στον st (ουσιαστικά δηλαδή είναι σαν 4-3-3). Αυτό γιατί στις επιθέσεις, οι am συγκλίνουν προς τον άξονα και οι μπακ έχουν χώρο να ανέβουν.

    Όσον αφορά τους μπακ, συνήθως τους βάζω ως DML,DMR. Όταν όμως παίζω με ισάξιο ή δυνατότερο αντίπαλο τους γυρνάω ως DL,DR. Είναι γενικά ευέλικτοι ανάλογα τον αντίπαλο.
    In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
    that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.

    • A.E.K. FC
      | seasons 01 -> 37 |

    • Tesla F.C.
      | seasons 38 -> 67 |

    • Dragons F.C.
      | seasons 68 -> 75 |

  10. #10
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    η κάθε ομάδα έχει αντιπάλους ίδια συστήματα αλλά σε πιθανόν σε διαφορετική σειρά πόλεων οπότε κάτι χρήσιμο έχουν οι οδηγίες.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Page 1 of 4 123 ... LastLast