Results 1 to 10 of 62
Like Tree171Likes

Thread: Διαγωνισμός Σεζόν 102

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro axd23's Avatar
    Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει;
    Παναθηναϊκός ΑΟ, επίπεδο 18.

Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν και τι στόχους έχετε για την νέα;
    Πήρα το 2ο τριπλ κράουν. Δεν έκανα μείωση ποιότητας και έχω πάλι +1 αντιπάλους σε Τσ. Λιγκ και Κύπελλο. Όπως πάει και μέχρι τώρα πάει πάρα πολύ καλά.
    Είμαι 1ος στο πρωτάθλημα με 6 στα 6, στο Κύπελλο είμαι στους 16, αποκλείοντας ομάδα +1 στον προηγούμενο γύρο με νίκη 3-0 αφού είχα χάσει 3-1 στο 1ο ματς. Κέρδισα 5-0 ομάδα +1 στο 1ο ματς των 16 και ουσιαστικά έχω περάσει ήδη στους 8. Στο Τσ. Λιγκ είμαι 1ος στον όμιλο με 7 βαθμούς σε 3 ματς, στο +3 από τον 2ο.

Πως τα πήγε η ομοσπονδία σας;
    Μετά την προηγούμενη ομοσπονδία με την οποία είχαμε φτάσει και μείνει στην Χρυσή 1 για περίπου 9 μήνες, έχω ξεκινήσει με κάτι παιδιά καινούρια ομοσπονδία και μέχρι τώρα τα πάμε υπέροχα. Έχουμε πολύ υψηλή συγκομιδή και ανεβήκαμε πριν καν αρχίσει η σεζόν στην επόμενη κατηγορία (Αργυρή 2). Στόχος μας να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους ώστε να ανεβαίνουμε κατηγορίες χωρίς προσπάθεια. Συνολικά σε 13 τουρνουά, έχουμε 11 πρωτιές, μια 3η και μια 4η θέση.
    Προσωπικός μου στόχος είναι να φτάσουμε ξανά Χρυσή 1 για τα τόκεν, γιατί είναι αλλιώς να έχεις τα 50 κάθε μήνα.

Διαγωνισμός Σεζόν 102-.jpg
    Last edited by axd23; 02-11-2018 at 08:35 PM.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.