Results 1 to 10 of 62
Like Tree171Likes

Thread: Διαγωνισμός Σεζόν 102

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro dsio's Avatar
    Νέες φανέλες και εμβλήματα στο club shop.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και άλλες δημοφιλείς ελληνικές ομάδες, οπως ΑΕΚ, ΠΑΟ δεν συναινούν/ενδιαφερονται να εκχωρήσουν το έμβλημα και τις φανέλες, οπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ; Δεν το γνωρίζουν ισως, ποιος ξερει;

Παρεμπιπτόντως οι παρακάτω φανέλες που έχω κυκλωσει αν είχαν λίγο περισσότερο κίτρινο (κυριως η μαύρη, αντί για λευκές κάθετες γραμμές) ή λίγο διαφορετικό σχέδιο (η κίτρινη, να έλλειπαν οι κόκκινες κυκλικές γραμμές), θα ήταν ιδανικές για ΑΕΚ

Sent from my SM-T710 using Tapatalk
    nikolgiorgos and Nick Lizas like this.
    Club: LEGENDS FC (Level: 50)
    40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
    18x Triple Crown
    10x Quadruple Crown

Association: OPA MATSIOULA F.C.
    Highest Division: Diamond

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by dsio View Post
    Νέες φανέλες και εμβλήματα στο club shop.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και άλλες δημοφιλείς ελληνικές ομάδες, οπως ΑΕΚ, ΠΑΟ δεν συναινούν/ενδιαφερονται να εκχωρήσουν το έμβλημα και τις φανέλες, οπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ; Δεν το γνωρίζουν ισως, ποιος ξερει;

Παρεμπιπτόντως οι παρακάτω φανέλες που έχω κυκλωσει αν είχαν λίγο περισσότερο κίτρινο (κυριως η μαύρη, αντί για λευκές κάθετες γραμμές) ή λίγο διαφορετικό σχέδιο (η κίτρινη, να έλλειπαν οι κόκκινες κυκλικές γραμμές), θα ήταν ιδανικές για ΑΕΚ

Sent from my SM-T710 using Tapatalk
    Εδώ ρε φίλε δεν έχουμε διοίκηση κι ούτε στον ήλιο μοίρα, με το Top 11 θα ασχολιούνται;
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Apprentice crisgr's Avatar
    Πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή να μπει πάλι και η Εθνική!
    Έχει κάποιες Εθνικές Ομάδες, αλλά λείπουν και αρκετές, πχ Εθνική Ιταλίας!

VIP Nick Lizas's Avatar
    Στις ομοσπονδιες μου ετυχε ενα τερας ε ειπα να παιξω με ενα αλλο τερας φιλικο
    δοκιμαζοντας καποιες ιδεες μαλλον τα τερατα τα εχω χα χα

Διαγωνισμός Σεζόν 102-screenshot_141.pngΔιαγωνισμός Σεζόν 102-screenshot_140.jpg
    Διαγωνισμός Σεζόν 102-screenshot_139.jpgΔιαγωνισμός Σεζόν 102-screenshot_138.jpg