Εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες δεν μου δίνει ούτε ένα βίντεο ούτε 2Χ στην προπόνηση της μιας μου ομάδας! Έστειλα report αλλά αυτοί θα απαντήσουν του χρόνου. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλον να μοιραστούμε τον πόνο μας;
Printable View
Εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες δεν μου δίνει ούτε ένα βίντεο ούτε 2Χ στην προπόνηση της μιας μου ομάδας! Έστειλα report αλλά αυτοί θα απαντήσουν του χρόνου. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλον να μοιραστούμε τον πόνο μας;
Αυτές τις μέρες έχω τις διαφημίσεις της Αυστρίας και έτσι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
δεν σου βγάζει καν το κουμπί ?
έχεις βίντεο για πράσινα ?
Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω και εγώ για μέρες το ίδιο πρόβλημα, δεν μου δίνει κανένα βίντεο σε καμμία κατηγορία...έχω στείλει report δύο φορές και δεν μου έχουν απαντήσει...
Όπου υπάρχει επιλογή για βίντεο, βγάζει το κουμπί ανενεργό (χωρίς κυματισμούς)... σα να έχει συμπληρώσει τον αριθμό των βίντεο.
Παίζω από android...
Εντάξει, όσο ψύχραιμα και να το δεις, είναι εκνευριστικό κάθε τρεις και λίγο να έχουμε τέτοιες ομορφιές. Όλως τυχαίως βέβαια, τα λαθάκια και τα bugs επιβαρύνουν μόνο τους παίχτες. Δεν έχουμε δει για παράδειγμα, bug όπου θα δίνει αντί για 1 τόκεν τη μέρα, 80 ξέρω γω, ή αντί για ένα-ένα τα πράσινα, να πέφτουν 3-3 χαχα. Αυτά τα "ατυχήματα" είναι πάντα προς το συμφέρον της εταιρείας ( η οποία παρεμπιπτόντως αποδεικνύεται, ότι χειρίζεται τις καταστάσεις, εντελώς ερασιτεχνικά). Τώρα θα μείνουμε ο Nikospsichogios κι εγώ, να περιμένουμε πότε θα δεήσουν, να διορθώσουν το πρόβλημα, αααν το διορθώσουνι και αααν αποζημιώσουυν τις μέρες που δεν πήραμε τίποτα και τρεχαγυρευόπουλος!
Πριν μερικες μερες ειχα τετοιο θεμα και τους πηρε 1 βδομαδα να το φτιαξουν.
Στο report δεν εχουν απαντησει ακομα ( 2 βδομαδες περασαν, ειχα κανει και thread εδω, στα σφαλματα )
Υπομονη αναγκαστικα. Δε μπορειτε να κανετε κατι αλλο
Σήμερα κόπηκαν τα βίντεο κι απ'την άλλη μου ομάδα. Ξαφνικά απέκτησα περισσότερο χρόνο χαχα! Nikolgiorgos αν αναφέρουμε τίποτα στο αγγλικό φόρουμ θα ασχοληθούν;
Attachment 99917 Attachment 99919 Attachment 99921
Υ.Γ. divinitygr thx!
μόνο στο android υπάρχουν βίντεο, όχι σε pc-laptop.
Να στείλεις ρεπόρτ είναι χάσιμο χρόνου.
δες εδώ
https://forum.topeleven.com/%CE%A3%C...%CE%BF-24.html
[QUOTE=nikolgiorgos;521215]μόνο στο android υπάρχουν βίντεο, όχι σε pc-laptop.
Να στείλεις ρεπόρτ είναι χάσιμο χρόνου.
δες εδώ
Ούτε στο android ούτε στο laptop ούτε πουθενά. Εννοείται ότι πριν ποστάρω έχω δοκιμάσει όλες τις παραλλαγές και σε λαπτοπ και στο κινητο, ακόμα κι αυτή με το κόλπο που έστειλες, που όμως προυποθέτει τα κουμπιά να είναι μπλε, ή τουλάχιστον να κυματίζουν μέχρι να γίνουν μπλε. Τα screenshot που ανέβασα, δείχνουν όλα τα κουμπιά ανενεργά. Δε δίνουν ούτε ένα βίντεο (δεν είναι ότι κάπου κόλλησε η διαδικασία). Γιατί όμως λες ότι είναι χάσιμο χρόνου το report; (όχι ότι διαφωνώ, αλλά για να το λες εσύ θα ξέρεις κάτι παραπάνω). Και αν είναι χάσιμο χρόνου, τι άλλο μπορώ να κάνω; (αυτή ήταν και η αρχική μου ερώτηση)
Ακριβώς όπως το περιγράφει ο φίλος Poli3erosMpalas72 είναι το πρόβλημα. Τα κουμπιά είναι ανενεργά, δεν λειτουργούν καθόλου. Παίζω από android έκανα απεγκατασταση και εγκατάσταση εκ νέου στο παιχνίδι, καθάρισα cache , και πάλι τίποτα. Το πρόβλημα παραμένει.
γιατί αυτοί παίρνουν χιλιάδες τέτοια ρεπόρτ και δίνουν απάντηση κονσέρβα (όπως έγραψε και ο Λίζας - το είδες ?)Quote:
Γιατί όμως λες ότι είναι χάσιμο χρόνου το report; (όχι ότι διαφωνώ, αλλά για να το λες εσύ θα ξέρεις κάτι παραπάνω). Και αν είναι χάσιμο χρόνου, τι άλλο μπορώ να κάνω; (αυτή ήταν και η αρχική μου ερώτηση)
και συνήθως δεν είναι bug. Κάτι άλλο φταίει.
Μια έσχατη λύση είναι να κατεβάσεις την προηγούμενη έκδοση.
Στο κινητό
> chrome
> Top Eleven 6.6 > search
> σε κάποιο site που θα σου βγάλει
> download
Κινητό - ρυθμίσεις
Εφαρμογες
Τ11 > ΑΠΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ > ΝΑΙ
> Λήψεις μου
> βρίσκεις TopEleven 6.6 apk
> άνοιγμα/εγκατάσταση
(αν σου προτείνει μετά, μην το βγάλεις από τις λήψεις σου, κράτα το να βρίσκεται)
* πιθανώς σε αυτή την εφαρμογή, δεν θα βρίσκεται ο διαγωνισμός 8.
Αν θες να βάλεις την πρόσφατη έκδοση, πας στο google play και το κατεβάζεις.
Nikospsichogios συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα με τα βιντεο;
Φίλε μου ναι...και απάντηση καμία...
Κι εγώ μία απ' τα ίδια... αν αλλάξει κάτι, τα λέμε εδώ!
Θαύμα, θαύμα!!!! Εχω βίντεο!!!!
Άντε καλορίζικα Νίκο!... εμένα ακόμα τίποτα. Ελπίζω να μου έρθουν κι εμένα σύντομα!
Τελικά αναλαμπή ήταν, σήμερα ξαναγύρισα στα παλιά...τέλος τα βίντεο πάλι....
Μη μου λες τέτοια και έκανα όνειρα...
στα 37 είμαι μέχρι στιγμής σήμερα
Είμαι πιο ρηλάξ και έβαλα και την προγούμενη έκδοση και μαζεύω και από κει.
το χω ξαναγράψει
κάνω απεγκατάσταση την πρόσφατη έκδοση και κατεβάζω την έκδοση 6.6 που έδινε λίγα παραπάνω.
(ψάχνοντας στο chrome > google >Top Eleven 6.6 )
Απλα σε κάποια βίντεο δεν δίνει, πρέπει να δεις κάποια παραπανίσια.
(πρώτα παίρνεις όλα τα βίντεο από τη νέα έκδοση και μετά βάζεις την παλιά)
Ενώ μου έδωσε στην αρχή 5-6 μετά δεν μου έδινε με τίποτα.Είδα περίπου 10 βίντεο αλλά τίποτα ώσπου βαρέθηκα και το παράτησα.