Results 1 to 10 of 10
Like Tree3Likes
  • 1 Post By
  • 1 Post By Nick Lizas
  • 1 Post By

Thread: Εξομοιωτής Android στο PC για το Top 11

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro
    Ναι το διάβασα μόλις τώρα το άρθρο στο top eleven forum. Παρ όλα αυτά δε μου φαίνεται λογικό. Πώς επιτρέπεται να παίζεις από το android tablet σου, αλλά όχι με το android emulator από το pc σου; Τι αλλάζει δηλαδή;
    Edit... Σιγά μη φας μπλοκ απ' τους διαφημιστές επειδή βλέπεις τις διαφημίσεις τους!!! Χαχα!
    Last edited by Nikose; 06-04-2018 at 05:52 PM.

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by Nikose View Post
    Ναι το διάβασα μόλις τώρα το άρθρο στο top eleven forum. Παρ όλα αυτά δε μου φαίνεται λογικό. Πώς επιτρέπεται να παίζεις από το android tablet σου, αλλά όχι με το android emulator από το pc σου; Τι αλλάζει δηλαδή;
    Edit... Σιγά μη φας μπλοκ απ' τους διαφημιστές επειδή βλέπεις τις διαφημίσεις τους!!! Χαχα!
    Δεν υπάρχει περίπτωση να σε μπλοκάρει η νορντεους γιατί είναι fake vpn αυτοί κυνηγάνε τα αληθινά vpn για αυτό και δεν βγάζουν ;επίσημη ανακοίνωση για τους emulators άσε που έχουν και συνεργασία μαζί τους τώρα από τους διαφημιστές αυτοί θα σε μπλοκάρουν μόνο αν κανείς συχνά reset το I’d και αυτό από φίλους που μου έχουν στείλει μυνηματα πρωσορινα μετά από κανένα μήνα σε ξεμπλοκαρουν

Sent from my iPad using Tapatalk
    dsio likes this.