Έπαιξα τών Πρότο αγώνα προσπαθώ να παίξω δεύτερο και δεν με αφήνει λέει η παίζω κάποιον αγώνα η πρόκειται να παίξω η κάνουν ενημέρωση τι να κάνω?
Έπαιξα τών Πρότο αγώνα προσπαθώ να παίξω δεύτερο και δεν με αφήνει λέει η παίζω κάποιον αγώνα η πρόκειται να παίξω η κάνουν ενημέρωση τι να κάνω?
μου εκατσε κληρωση της πλακας καθως ειμαι στο 130% και οι αντιπαλοι με εξαιρεση εναν στο 105% ειναι ολοι κοντα στο 90%. περιπατο κανω και δεν θα χρειαστω να σπρωξω και τοκεν για εξτρα ευκαιριες. μοναδικο πραγμα που με αγχωνει ειναι ο αγωνας πρωταθληματος με ενα θηριο στο 150% που κανει τανκινγκ και πιθανον να με παιξει κανονικα λογω του τουρνουα
Kyparissia FC
Level 35
28 Champions, 15 Champions League, 15 Cups, 2 Super Cup
Να μαζεύουμε όσα περισσότερα κύπελλα γίνεται?
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.
Πρώτη φορά παίζω. Αν θυμάμαι καλα και ενα να παρεις περνας στον τελικό, ή οχι? Εγω χθες 2 κύπελλα πηρα.
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.
ειναι καπως διαφορετικο απο πριν. θες τουλαχιστον ενα κυπελο και να εισαι στην πρωτν 4αδα
Kyparissia FC
Level 35
28 Champions, 15 Champions League, 15 Cups, 2 Super Cup
μονο σε μενα παιζουν πολλες ισοπαλιες παρατασεις πεναλτυ;
4 αγωνες 4 ισοπαλιες.
το θέμα είναι ότι έχει και 2ο γύρο οπότε εκεί μπορεί να σε βάλει με άλλες ομάδες που έχουν παρόμοια ποιότητα.
Κι απ'ότι είδα οι καλές οι αμοιβές , ο τζάμπα παίκτης, το έμβλημα, πρέπει να είναι εκεί.
@milpol ναι μαζεύεις κύπελλα αλλά αν δεν έχεις πολλούς ενεργούς αντίπαλους και βγαίνεις 4άδα άνετα, μην πληρώσεις εξτρά για να παίξεις πριν την ώρα σου γιατί οι αμοιβές σε αυτή τη φάση δεν αξίζουν.
Ξεκίνα από τους εύκολους, τους παρατημένους για τις σίγουρες νίκες και δες που είσαι.
Ρώτησα και έμαθα πληροφορίες.
Λοιπόν
Η πρώτη φάση τελειώνει αύριο.Hi, yeah the qualification phase ends tomorrow - finishing in Top 4 moves you on to the Finals.
Μία ακόμα μέρα θα έχουμε αυτά τα παιχνίδια με τους αντιπάλους που βλέπουμε.
Αρκεί να είμαστε στους τοπ 4 αύριο και περνάμε στον τελικό γύρο.
Στον τελικό γύρο έχουμε πάλι 9 αντίπαλους , είμαστε σε ταμπλώ των 10 ομάδων δηλαδή αλλά διαφορετικών.In the final stage, leaderboards are again going to have 9/10 opponents made of all the Managers across servers that proceeded. The Final stage ends on Saturday 18th of May at 8pm CEST.
Αυτοί είναι που προκρίθηκαν στους 4 καλύτερους του ταμπλώ τους.
Οπότε θα είναι όλοι ενεργοί. Από ποιότητα δεν ξέρω.
Αυτή η τελική φάση τελειώνει το Σάββατο στις 8 το βράδυ.