Η ομάδα christaras fc είναι στο επίπεδο 22.στις πρώτες χρονιές ίδρυσης της γνώρισε πολλές στιγμές δόξας με πρωταθλήματα διεθνεις διοργανώσεις τρεμπλ κλπ. Η θέσπιση όμως των ομοσπονδιων την κράτησε αρκετές σεζόν στάσιμη ελεω tanking,στερωντας επί σειρά ετών κάποια μεγάλη κούπα από τους οπαδούς της τούς πουθεναδες, οι οποίοι είναι από τους πιο φανατικούς του κόσμου . Η περσινή σεζόν με άλλους στόχους ξεκίνησε και αλλιώς τελείωσε.. Σκοπός ήταν το tanking αλλά επειδή η δεύτερη ομάδα μου ήταν επιπέδου γύρω στο 55-60% και ζοριζομουν, τελικά Αποφάσισα να πάω για πρωτάθλημα(το σηκωσα άνετα) ωστε και να ρίξω το επιπεδο τους ανεβαινωντας κατηγορία και να παρω φετος περισσοτερα χρήματα από το τσου λου(μια διοργανωση που μου ειχε λειψει αλλωστε).και φυσικά να χαρίσω στους μυριαδες οπαδούς αυτού του 'κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ' μια κούπα που είχαν καιρό να πανιγυρισουν. Φετος λοιπον πούλησα όλους τους πρωτοκλασατους παικτες μου, τους αντικατεστησα με παικτες επιπέδου 80-90% (αυστηρα 18-19 χρονών) και σκοποςμου ειναι σε 3-4 σεζον που θα σταματησει η αναπτυξη τους να εχω μια αξιοπρεπη ομαδα για ομοσπονδιες (που είμαστε χρυση2 και κάθε χρόνο φλερταρουμε με την ανοδο). Οι στόχοι για τώρα λοιπόν είναι στο πρωτάθλημα να μεινουμε κατηγορια, στο κυπελο και το τσου λου, να πάμε όσο πιο μακρυά μπορούμε (ιδανικά το τσου λου να το πάρουμε για να παίξουμε και την επόμενη σεζόν) και στις ομοσπονδίες να ανέβουμε χρυσή 1..Καλή σεζόν σε όλους!