κοιτα φιλε εγω κ οι φιλοι μου ειμαστε συνολο 4 ατομα λεμε να κανουμε μια νεα ομοσπονδια αν θες μπορεις να ερθεις μαζι μας
αλλα οποοις εχει κενες θεσεις για 4 ατομα να το πει
κοιτα φιλε εγω κ οι φιλοι μου ειμαστε συνολο 4 ατομα λεμε να κανουμε μια νεα ομοσπονδια αν θες μπορεις να ερθεις μαζι μας
αλλα οποοις εχει κενες θεσεις για 4 ατομα να το πει
Kαλημερα σας. Την Κυριακη το πρωι περιμενω μυνημα με τα στοιχεια της ομοσπονδιαςαπο τον Ermismandras για να βαλω στην ομοσπονδια του την μεγαλη μου ομαδα, την Brazzers.
H μικρη,Τα Χρεπια, θα πανε στην ομοσπονδια του milpol και του Dimvol.
Παιδια περιμενω κι απο εσας τα στοιχεια της ομοσπονδιας να κανω αιτηση την Κυριακη το πρωι.
Ευχαριστω πολυ ολους τους αλλους φιλους που ενδιαφερθηκαν και ιδιαιτερα τον imperium!!!!!
Last edited by Nikose; 03-01-2019 at 11:30 AM.
Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.
Καλημέρα παιδιά ένας φίλος θα πρέπει να φύγει από την ομοσπονδία ψάχνουμε για ένα μέλος
Sent from my iPad using Tapatalk
Καλησπέρα.Ψαχνω Ομοσπονδία.
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.
Είμαι επίπεδο 4,ομάδα στο 95% και είμαι ενεργός κάθε μέρα.
Ενδιαφέρομαι.Ειμαι επίπεδο 4 .ομάδα στο 95% και είμαι ενεργός κάθε μέρα.Νικητα με λένε.
Δεν χρειάζεται να στέλνεις εδω, ιδιαίτερα τα προσωπικά σου στοιχεία, απλώς απαντα στο μήνυμα μου
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.