Results 1 to 10 of 22
Like Tree5Likes

Thread: Ζηταω ενεργη ομοσπονδια.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro
    Kαλημερα σας. Την Κυριακη το πρωι περιμενω μυνημα με τα στοιχεια της ομοσπονδιαςαπο τον Ermismandras για να βαλω στην ομοσπονδια του την μεγαλη μου ομαδα, την Brazzers.
    H μικρη,Τα Χρεπια, θα πανε στην ομοσπονδια του milpol και του Dimvol.
    Παιδια περιμενω κι απο εσας τα στοιχεια της ομοσπονδιας να κανω αιτηση την Κυριακη το πρωι.
    Ευχαριστω πολυ ολους τους αλλους φιλους που ενδιαφερθηκαν και ιδιαιτερα τον imperium!!!!!
    Last edited by Nikose; 03-01-2019 at 10:30 AM.
    milpol and imperium like this.
    Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.

Apprentice
    Quote Originally Posted by Nikose View Post
    Kαλημερα σας. Την Κυριακη το πρωι περιμενω μυνημα με τα στοιχεια της ομοσπονδιαςαπο τον Ermismandras για να βαλω στην ομοσπονδια του την μεγαλη μου ομαδα, την Brazzers.
    Παιδια περιμενω κι απο εσας τα στοιχεια της ομοσπονδιας να κανω αιτηση την Κυριακη το πρωι.
    Ευχαριστω πολυ ολους τους αλλους φιλους που ενδιαφερθηκαν και ιδιαιτερα τον imperium!!!!!
    Σου απαντησα ηδη σε προσωπικο

Rookie
    Quote Originally Posted by Nikose View Post
    Σου έχω στείλει και εγώ Νικοse pm με τα στοιχεία της ομοσπονδίας , απάντησε μου κι εσύ μόλις μπορέσεις .
    milpol likes this.