Καλησπερα και καλη σεζον σε ολους τους managers του Greek TE forum!

Την προηγουμενη σεζον εκανα το 3ο σερι "τετραπλο", ενω στις ομοσπονδιες υποβιβαστηκαμε στην Gold 1. Γενικα με την Elite Force Hellas παιζαμε σταθερα Gold 1 και ενιοτε ανεβαιναμε Platinum (αλλα τυπικα χωρις να διατηρουμαστε για πανω απο μια σεζον).

Συντομα στο παιχνιδι συμπληρωνω 3 χρονια και μολις εχοντας ολοκληρωσει το level 34, εχω κατακτησει με την AEK Athens FC:

1. 11x Triple Crowns
2. 3x Quadruple Crowns (δηλ. League+CL+Cup+Super Cup)
3. 29x Πρωταθληματα
4. 14x Champions League
5. 18x Cup
6. 3x Super Cup
7. Πολλες σεζον με Perfect League Wins 26/26
8. Μια σεζον χωρις να δεχθω γκολ στο Πρωταθλημα και αλλη μια στο Κυπελλο
9. Πρωτιες σε εκτακτους διαγωνισμους (events), κλπ.

Για την επιτευξη των παραπανω, καταλυτικη ηταν η συμμετοχη μου στο Ελληνικο Top Eleven forum, απο το οποιο εμαθα ΠΟΛΛΑ διαβαζοντας τα περισσοτερα απο τα αναριθμητα posts. Η αποκριση ηταν παντα εγκυρη και εγκαιρη και βοηθησε στο να "ξεκολλησω" απο αυτο που φανταζομαι οι περισσοτεροι αρχικα σκεφτομαστε σε τετοιου ειδους παιχνιδια "τι αντι-συστημα να παιξω" ή ακομα "ποια ειδικη ικανοτητα να προσθεσω", κλπ.

Χωρις να θελω να πρωτοτυπησω, @nikolgiorgos εχεις κανει ειλικρινα εξαιρετικη δουλεια εδω, αλλα και στο αγγλικο site με τις αντιστοιχες αναλυσεις, οι οποιες ολιστικα εξηγουν το παιχνιδι και προτεινουν ενα ειδος walkthrough για συλλογη τιτλων...και μαλιστα πολλων!

Προφανως σε αυτα τα 3 χρονια το παιχνδι αλλαξε, με θετικα και αρνητικα σημεια. Αναλογα με τις προσδοκιες, αν σου αρεσε, σου εδινε στιγμες διασκεδασης (...ή και εκνευρισμου ). Τα ματς ομοσπονδιων με φιλους, το χτισιμο ομαδας, η αλλαγη τακτικων, οι μεταγραφες, τα διαφορα "μαντζουνια" που επρεπε να χρησιμοποιεις κ.α. ηταν τα αξιοσημειωτα.

Σε καθε περιπτωση το παιχνιδι αν θες να εισαι ανταγωνιστικος καθε σεζον απαιτει χρονο, π.χ. την 1η Κυριακη να ψαχνεις fast trainers για μεταγραφες, να βλεπεις videos καθημερινα για να μαζευεις "πρασινα", να παιζεις τα κρισιμα ματς κλπ.

Ετσι η προηγουμενη σεζον ηταν η τελευταια μου στο παιχνιδι (τουλαχιστον για το ορατο μελλον).

Φυσικα θα συνεχιζω να παρακολουθω τις εξελιξεις, απο το φορουμ φυσικα!

Καλη συνεχεια!

XI TREBLE-ADIEU (οπως μετενομασα την ομαδα πριν το uninstall).

Sent from my SM-T710 using Tapatalk