Results 1 to 10 of 41
Like Tree64Likes

Thread: Ο βασιλάς των βασιλιάδων - King of the kings

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie Ragnar7's Avatar
    Οπως ειχα πει πηγαινα για το σημα αλλα μετα τα αποτελεσματα της πρωτης μερας λεω δεν το κυνηγαω μηπως βγει τιποτα στο χαλαρο
    εγω ημουν στο 117% οταν ξεκινησε τελειωσα με 122%, οι αντιπαλοι ειχα 5 λιγο ποιο δυνατους και οι αλλοι 4 λιγο ποιο κατω απο μενα

ο δευτερος που ηταν και ο ποιο δυνατος πρεπει να χαλασε πολυ τοκεν το παλικαρη, καταρχην ολοι οι παικτες του ηταν 22-23 χρονων με ιδικη ικανοτητα πιθανον απο το σκαουτινγκ αν κρινω απο το πως χαλαγε τα τοκεν αυτος..
    ενα σας λεω ξεκινουσε η νεα μερα και μετα απο μια ωρα που εμπαινα να παιξω το πρωτο μου παιχνιδι τον εβλεπα με 6 κυπελα..!!!! δεν περιμενε διωρα τιποτα βαραγε αλυπητα..
    χθες με χτυπησε 3 φορες την 3η μου πηρε το κυπελο και πηγε στα 9 του το πηρα πισω μια ωρα πρην ληξει και με χτυπησε αλλες 2 φορες χωρις επιτυχια..!!!!
    σημερα ειχε απο τις 10:00 το προι 9 κυπελα και περιμενε.. τι περιμενε δεν ξερω τελικα πηρα 8 κυπελα και δεν τον χτυπησα καν για το 9ο τον λυπηθηκα..

Ο βασιλάς των βασιλιάδων - King of the kings-screenshot_1.jpg

και αυτος ειναι ο παικτης που μου εβγαλε 7 αστερια ουτε 8 ουτε 9 και 23χρονος ξανα.. τιποτα σε μια βδομαδα θα τον στειλω στο καταρ ειναι παλεμαχος για προπονηση τι να τον κανω..
    τοσο μεγαλο τουρνουα με 3 φασεις βγαλτε ενα 9 αστερια να τον κρατησεις και του χρονου να πεις αξιζε ο κοπος, τιποτα εχει κολλησει η βελονα στα 7 αστερια..
    τελικα μονο για τα τοκεν αξιζε πηρα περισσοτερα απο 100 με τα εξτρα και μεχρι εκει..

Ο βασιλάς των βασιλιάδων - King of the kings-screenshot_2.jpg
    Last edited by Ragnar7; 10-08-2019 at 07:41 PM.
    Mr Dosohos® likes this.