64Likes
-
Rookie
Οπως ειχα πει πηγαινα για το σημα αλλα μετα τα αποτελεσματα της πρωτης μερας λεω δεν το κυνηγαω μηπως βγει τιποτα στο χαλαρο
εγω ημουν στο 117% οταν ξεκινησε τελειωσα με 122%, οι αντιπαλοι ειχα 5 λιγο ποιο δυνατους και οι αλλοι 4 λιγο ποιο κατω απο μενα
ο δευτερος που ηταν και ο ποιο δυνατος πρεπει να χαλασε πολυ τοκεν το παλικαρη, καταρχην ολοι οι παικτες του ηταν 22-23 χρονων με ιδικη ικανοτητα πιθανον απο το σκαουτινγκ αν κρινω απο το πως χαλαγε τα τοκεν αυτος..
ενα σας λεω ξεκινουσε η νεα μερα και μετα απο μια ωρα που εμπαινα να παιξω το πρωτο μου παιχνιδι τον εβλεπα με 6 κυπελα..!!!! δεν περιμενε διωρα τιποτα βαραγε αλυπητα..
χθες με χτυπησε 3 φορες την 3η μου πηρε το κυπελο και πηγε στα 9 του το πηρα πισω μια ωρα πρην ληξει και με χτυπησε αλλες 2 φορες χωρις επιτυχια..!!!!
σημερα ειχε απο τις 10:00 το προι 9 κυπελα και περιμενε.. τι περιμενε δεν ξερω τελικα πηρα 8 κυπελα και δεν τον χτυπησα καν για το 9ο τον λυπηθηκα..
και αυτος ειναι ο παικτης που μου εβγαλε 7 αστερια ουτε 8 ουτε 9 και 23χρονος ξανα.. τιποτα σε μια βδομαδα θα τον στειλω στο καταρ ειναι παλεμαχος για προπονηση τι να τον κανω..
τοσο μεγαλο τουρνουα με 3 φασεις βγαλτε ενα 9 αστερια να τον κρατησεις και του χρονου να πεις αξιζε ο κοπος, τιποτα εχει κολλησει η βελονα στα 7 αστερια..
τελικα μονο για τα τοκεν αξιζε πηρα περισσοτερα απο 100 με τα εξτρα και μεχρι εκει..
Last edited by Ragnar7; 10-08-2019 at 07:41 PM.