Αφήνει τίποτα ποτέ στην τύχη η nordeous?
Αφήνει τίποτα ποτέ στην τύχη η nordeous?
Είναι παλτά αυτοί οι παίκτες, μακριά .
Καλύτερα παίκτες γρήγορους από την αγορά.
Τα ίδια τόκεν θα πληρώσεις έτσι κι αλλιώς.
Σίγουρα ναι.
Το μόνο καλό είναι ότι γλυτώνεις τα χρήματα και απ'ότι βλέπω έχεις θέμα.
Πούλα κανά παίκτη που δεν θες για να μην είσαι στο αρνητικό, γιατί την 7η ημέρα που θα έχεις αρνητικό μπάτζετ, το παιχνίδι θα σου πουλήσει αυτόματα έναν παίκτη, μάλλον τον καλύτερο, ακριβότερο, πιο νέο ίσως.
Προσωπικά έφαγα χορτάρι μόνο την πρώτη σεζόν που εφαρμόστηκε η νέα ακαδημία.
Έκτοτε δεν παίρνω κανέναν και τους δωρεάν που μου δίνει αυτόματα το σύστημα-αφού δεν έχω επιλέξει κάποιον-τους αποδεσμεύω με συνοπτικές διαδικασίες.
Δεν φτάνει μόνο ότι είναι πιο αργοί σε ανάπτυξη από χελώνα (επιβεβαιωμένο με αξίες παικτών) ,
α) σου χαλάνε την κλήρωση
β) δεν παίρνουμε τους δίστερους από την παλιά ακαδημία
γ) κοστίζουν τοκεν μερικοί
δ)έχουν πάρα πολύ ανεβασμένα γκρι κάτι το οποίο σημαίνει και υψηλή ποιότητα . Αλλιώς είναι να εχεις εναν παικτη με 10% ασπρα και αλλιώς έναν με 100% . Ανεβαίνει στα ύψη η ποιότητα χωρίς λόγο .
για αυτο λοιπόν όπως είπε ο φιλος απο πάνω , μακριά και αγαπημένοι : )
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.
Δεν καταλαβαινω γιατι παικτης για την οποιο πρεπει να ξοδεψω 4 τοκεν θα ειναι λιγοτερος ικανος απο αυτον που παιρνω δωρεαν;
Bug του παιχνιδιου ή υπάρχει πλεονεκτημα σε αυτον που ξοδευεις τοκεν;
Διαφωνώ δυο παίκτες από ακαδημία και οι δυο γρήγοροι και ταλέντα το κόλπο είναι να μην δώσετε τιποτα σε έξτρα κοουτσάρισμα για προπόνηση αφήστε τους όπως είναι και όταν τελειώσει η σαιζόν και τους πάρετε θα δείτε ότι είναι γρήγοροι εδώ δυο που πηρα από την ακαδημία νέων τους προπόνησα μια μέρα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα έχω και άλλους δυο αλλά δεν έχω αρκετά πράσινα να τους φτιάξω
Πρώτος αγώνας χθες για τον Λαμπρινατο τρία γκολ και καλύτερος παίκτης του αγώνα σήμερα για το κύπελλο έβαλα τον άλλο τον καβανη για πρώτη φορά 4 γκολ και μια ασιστ τα συμπεράσματα δικά σας
Sent from my iPad using Tapatalk
Μάλλον ήσουν τυχερός.. εμένα και οι 3 ήταν σαπάκια αργοι.