Results 1 to 7 of 7
Like Tree2Likes
  • 1 Post By milpol
  • 1 Post By WiseSif

Thread: Καλως σας βρήκα , μια γρήγορη ματιά για το παιχνίδι και γενικές απορίες!

  1. #1
    Rookie
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    101

    Lightbulb Καλως σας βρήκα , μια γρήγορη ματιά για το παιχνίδι και γενικές απορίες!

    Καταρχήν καλησπερίζω την παρέα και κουράγιο σε όλα τα επίπεδα!

    Καινούριος manager λοιπόν στο TopElevn(με βεβαρημένο μανατζερικό μητρώο στα νιάτα μου και κύριως κατα την διάρκεια των φοιτητικών με Football Manager , FML ).

    Το Μένουμε Σπίτι με ώθησε στο Top Eleven , αν και είχα σκανδαλιστεί πολλές φορές στο παρελθόν , και χαζολογάω τα βράδια εδώ και 2-3 βδομάδες.
    2η σεζόν λοιπόν (με κούπα πρωταθλητή στην πρώτη , αλλά μάλλον έδρασε η τύχη του πρωτάρη) , η ομάδα μου είναι.η BARCALONIKA F.C. και η αλήθεια είναι ότι το game είναι αρκετά ενδιαφέρον.

    Καταρχήν ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα ελληνικά μέλη που έχουν κάνει πολύ ωραία quick guides και ουσιαστικά εαν ξοδεψεις λίγο χρόνο στο forum δεν χρειάζεσαι τίποτε παραπάνω!

    Στα γρήγορα η γενική μου εικόνα για το παιχνίδι
    Στα συν :
    - το εύκολο και όμορφο environment
    - το concept των levels
    - η 360 προσέγγιση με training / facilities etc

    Στα μείον :
    - σχετικά ρηχό tactical gameplay . Δεν έχει πολύ βάθος σε οδηγίες σε παίκτες , τύπους παιχνιδιού και προφανώς αυτό οφείλεται στο οτι η match engine μαλλον δεν έχει εξελιχθεί αρκετά παρότι το Top Eleven ειναι 10 χρόνια προιόν.
    - περιορισμένο interaction με αλλους manager ( chats / negotiations etc)

    Φαντάζομαι και ελπίζω ότι απο το level -4 και όταν θα μπλέξω με τα assosiations το δεύτερο μείον θα ψιλοκαλυφτεί (ή μήπως όχι?)

    Γενικές λοιπόν απορίες (Θα εκτιμούσα πολύ κάποιον(ους) απο τους "Παλαίουρες) να βοηθήσει :

    ΓΕΝΙΚΑ :
    - Πόσο αλλάζουν το παιχνίδι οι ομοσπονδίες ? Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που θα δω απο το 4 level σε σχέση με το gameplay αλλα και τα ουσιαστικά?

    ΕΙΔΙΚΑ :
    - Έχει νόημα να επενδύω στους παίκτες μου σε Special Abilities , New Positions στο training ή είναι καλύτερα να δουλεύω τα skills?
    - Αξίζει τον κόπο να επενδύω σε μικρούς παίκτες (18 χρονών ) και να τους δουλεύω μακροχόνια ή καλύτερα να πηγαίνω σε έτοιμους και να αλλάζω την ομάδα κάθε σεζον?
    - Πόσο σημαντικό είναι να παίζω φιλικά? (εκτός απο το να δοκιμάζω τακτικές) Βοηθάει παραπάνω στην εξέλιξη των παικτών σε σχέση με την προπόνηση?

    Αυτα για αρχή!
    Ευχαριστώ εκ των προταίρων και έυχομαι να τα πούμε και στο γήπεδο με καποιους απο εσάς σύντομα!

  2. #2
    Moderator milpol's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Greece
    Posts
    2,023
    Καλημέρα φίλε μου και καλής ήρθες στο παιχνίδι και την παρέα μας

    Επειδή σε βλέπω αρκετά ενθουσιασμένο με τις ομοσπονδίες να σου πω ότι μπορείς να μπεις και πριν το λέβελ 4 . Έχω φτιάξει ένα βιντεάκι , ελπίζω να σε βοηθήσει
    https://www.youtube.com/watch?v=hJPQxBRrlRw

    Είναι στα αγγλικά αλλά από ότι είδα τα πας καλά μαζί τους. Όσο για τα οφέλη , υπήρξε μια παρόμοια συζήτηση , εδώ :
    https://forum.topeleven.com/top-elev...ociations.html (στο αγγλικό φόρουμ)
    και εδώ από τον φίλο μας νικ στα ελληνικά
    https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...%A9%CE%9D.html

    α) για μένα αξίζει αλλά μόνο σε συγκεκριμένες ικανότητες . Θεωρώ πολύ σημαντικό να έχεις τουλάχιστον έναν αμυντικό με "κεφαλιές" και έναν με "τοίχος" ώστε να μην τρως εύκολα γκολ από στημένα . Επίσης , ένας πλεϋμέικερ στο κέντρο βοηθάει . Μπροστά , ένας με φάουλ και οι υπόλοιποι με κρυφός κυνηγός
    Δες εδώ ποστ #2

    https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...%B5%CF%82.html

    β) φυσικά και αξίζει να επενδύεις σε μικρούς . Ειδικά σε θέσεις "κλειδί" , θα το μάθεις στην πορεία . Μην σε βάλουμε στα βαθιά από τώρα

    γ)πάντα προτιμούσα την προπόνηση από τα φιλικά διότι μπορώ και επιλέγω που θα πάνε οι ικανότητες . Μπορείς να κάνεις και 3-4 την ημέρα , με τους αναπληρωματικούς μέσα και κάνοντας μία αλλαγή , να πάρεις ένα πράσινο πακετάκι , το οποίο είναι πολύ σημαντικό .

    Αν έχεις κάποια ερώτηση , εδώ είμαι
    WiseSif likes this.
    For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
    I upload top eleven content on my YouTube Channel.

  3. #3
    Rookie
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    101
    Φιλε milpol απο ότι φαίνεται το έχεις μελετήσει... αρκετά
    Respect και ακόμα περισότερο για το appreciation που βλέπω ότι έχεις απο την διεθνή κοινότητα.

    Το λοιπόν :
    Associations :
    Μπερδέυτηκα λίγο με το βιντεάκι... χρειάζομαι και 2ο dummy account? Η’ απλά να κάνω κάποιον φίλο στο FB και μετά να με κάνει invite στο association?
    Εάν είναι το δεύτερο , έχουμε κανέναν volunteer απο εδώ?

    Ευχαριστώ για τα tips , super helpful.

    Περιμένω κάποια στιγμή και τα «βαθιά»

    Σε έχασα λίγο για αυτό που λες για τα φιλικά και το «πράσινο πακετάκι» . Εάν παίζω 3-4 φιλικά την ημέρα (πέρα απο το ότι δεν βγαίνει λόγω προσωπικού χρόνου) αλλά ακόμα και να έβγαινε , δεν θα πάθουν κλακάζ οι παίκτες απο condition? Και αυτό δεν θα φέρει μοιραία τραυματισμούς?
    milpol likes this.

  4. #4
    Moderator milpol's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Greece
    Posts
    2,023
    όχι δεν χρειάζεσαι δεύτερο λογαριασμό , μπορώ να σε βάλω και εγώ , σαν εθελοντής , στείλε προσωπικό μήνυμα για περισσότερα.


    όσο αφορά τα φιλικά , αυτοί που θα χάνουν κατάσταση , θα είναι οι αναπληρωματικοί σου , οι οποίοι δεν παίζουν σε ματς.Τραυματισμοί θα υπάρχουν , μην ανησυχείς
    For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
    I upload top eleven content on my YouTube Channel.

  5. #5
    Rookie
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    101
    Milpol, ευχαριστώ και πάλι.
    Σου έστειλα PM, let me know.

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    26
    Η προσωπικη μου άποψη ειναι η παρακατω:
    1. σπεσιαλ σκιλς, ναι μεν μετρανε κατα τη διαρκεια του match αλλα μονο στις λεπτομερειες. πχ αγορασα αμυντικο με skill εκτελεσης φαουλ και μου εβαλε πολλα γκολ μεσα στη σεζον δινοντας μου νίκες. Βεβαια δεν μπορω να ξερω το γκειμ εντζιν και αν θα σκοραρε καποιος αλλος στη θεση του. Ομως επειδη σε καθε σεζον χανουν ενα αστερι οι παικτες δεν αξιζει να επενδυσεις να τα αναπτυξεις.
    2. τα ασσοψιατιον θα σου αποφερουν μονο εξτρα τοκ ν. Κατα τα αλλα τεσσερα ματς την ημερα ειναι πολλα. Ιντερακτιον\τσατ με αλλους παικτες μηδενικο, ο καθενας ειναι στον κοσμο του ετσι και αλλοιως
    3. τα νεγκοσιεσιον ειχαν πολυ μεγαλο ενδιαφερον αλλα σχεδον τα καταργησανε
    4. το τακτικο παιχνιδι πιστευω ειναι αυτο που πρεπει να ειναι για δεκα λεπτα που διαρκει το καθε ματς. Παιζουν ρολο οι αλλαγες που θα κανεις κατα τη διαρκεια του ματς. Το φουτμπολ μανατζερ το ειχα δοκιμασει γι λιγο και χαθηκα στις απειρες ρυθμισεις που ειχε. Νομιζω οτι το απλο ειναι και πιο καλο.
    5. Γενικα ειναι δυο διαφορετικες φιλοσοφιες παιχνιδιου αν θα πας σε μικρους παικτες πιο εξελισιμους ή μεγαλους παικτες αλλα ικανοτερους. Θα βρεις μονος σου τι σου παει κα ιαναλογα τις συνθηκες μπορει να αναγκαστεις να κανεις και τα δυο ταυτοχρονα.
    6. Δεν εχω προκαλεσει φιλικο ματς και δεν μπορω να σκεφτω γενικα καμια χρησιμοτητα. Νομιζω οτι η τακτικη που ακολουθεις δεν απαιτει καμια εξοικειωση/προπονηση, ασε που μπορει να χρειαστει να την αλλαζεις σε καθε ματς ή και μεσα στο παιχνιδι κάμποσες φορές. Επισης νομιζω οτι σου εξαντλει τους παικτες και δεν σου δινει κανενα οφελος σε σκιλλς.
    7. Θα ελεγα στα πρωτα λεβελς να κανεις αρκετες προπονησεις ωστε να ξεκλειδωσουν και τα εξι κουτια ώστε να μπορεις να κανεις πιο βαριες και πιο εξειδικευμενες προπονησεις. Επιπλεον μην ξεχνας αναπτυξη υποδομων και τα οικονομικα σου.

  7. #7
    Rookie
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    101
    Thanks Dim!!