να πουλήσεις.
Το να τους βάλεις11αδα μόνο δεν πιάνει (ούτε το ότι το συμβόλαιο κάποιων λήγει)
να πουλήσεις.
Το να τους βάλεις11αδα μόνο δεν πιάνει (ούτε το ότι το συμβόλαιο κάποιων λήγει)
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Καλησπερα και απο μενα. Να κανω μια ερωτηση στους παλαιους. Ειμαι στη 3η σεζον μου και εχω το εξης "θεμα" με το Ch.League: Ολοι στον ομιλο μου, αλλα και στους αλλους ομιλους ειναι lvl.4 και ειμαι ο μονος lvl.3 σε ολη τη διοργανωση.
Να τονισω οτι στα δυο πρωταθληματα που επαιξα βγηκα 2ος (και τις δυο χρονιες) και τη δευτερη χρονια εφτασα ημιτελικα Ch. League και Κυπελλο.
Πως γινεται το Τ11 να με εριξε σε ενα τετοιο δυσκολο Ch.League (συνολικα ως διοργανωση); Καμια ιδεα;
Οι λεγόμενες αδικίες του παιχνιδιού. Έχουμε κάνει άπειρα ποστ επί του θέματος. Ένας λόγος μπορεί να είναι οι φίλοι που έχεις. Αν είναι στο ίδιο επίπεδο σαν και σένα (+/-1) σας βάζουν στους ιδιους σερβερ, συνεπώς και στην ίδια διοργάνωση (συνήθως). Οπότε απέφυγε να έχεις άγνωστους φίλους που είναι πολύ δυνατοί σε σχέση με σένα.
Γενικά πάντως είναι έτσι ο αλγόριθμος του παιχνιδιού. Τυχαίος και είτε άδικος είτε σε κάνει μάγκα.
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Η αληθεια ειναι οτι εχω μονο 2 φιλους που ειναι πιο πανω απο εμενα αλλα δε περιμενα να με "τραβηξουν" ηδη απο τη 3η σεζον και 2η στο CL. Επισης δεν τους ειδα στους αλλους ομιλους μιας και εγω ειμαι lvl.3 και εκεινοι ειναι lvl. 37 & lvl. 57
Το παιχνίδι διαβάζει την ποιότητα της ομάδας σου και όχι το λέβελ. Έτσι σε βάζει με αντιπάλους που να είναι κοντά στη δυναμικότητα σου και συνήθως αυτοί είναι πιο πάνω λέβελ από σένα.
Δεν έχει καμμία σχέση με τους φίλους που γράφει ο Τέσλα πιο πάνω
Υπαρχει τροπος να το κανεις αλλα δεν είναι τοσο εύκολο, την ποιοτητα την υπολογιζουν βαση των 14 (περιπου) καλυτερων παικτών. Αρα για να καατφερεις να ριξεις την ποιοτητα πρεπει να πουλησεις τελος της σεζον αρκετους παικτες , να εχεις στην 14αδα σου 3-5 μοναστερους, και αρχη σεζον αφου εγινε το σταυρωμα των κληρωσεων , ξαναφριαχνεις την ομαδα σου.
Καθολου εύκολο task
Τσεκαρε πρωτο ποστ για το κυπελλο πως γινεται να ριξεις ποιοτητα.
Δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι στο τσουλου σημαινει οτι αν ριξεις ποιοτητα δεν θα σε κληρωσει με +1 λεβελ αντιπάλους
Last edited by Cloverfield; 04-05-2017 at 05:27 PM.
♣----------------------------------------------------------------------------♣
[First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
-->Team Showcase<--
[Second team] Angry Sheep FC
ναι, στο ch.l. επηρεάζει η ποιότητα που τελειώνει η ομάδα την σεζόν.
αυτό όμως δεν είναι γκαραντί 100% (όπως ας πούμε στο παλιό κύπελλο, όπου κατεβάντας την ποιότητα έπαιζες με χαμηλότερου επιπέδου ομάδες).
πάλι μπορεί να σε ρίξει σε +1 lv τσου-λου.
οι φίλοι μπορεί να σε τραβήξουν σε ένα +1 lv κύπελλο ή ch.l. αν είναι αυτοί ένα επίπεδο πάνω ή αν η κλήρωση τους βάλει εκεί (στον ίδιο σέρβερ φυσικά).
όχι τόσο "δυνατός" παράγοντας επηρεασμού, αλλά παίζει και αυτό.
τέλος, οι τοπ 14 παίκτες (άσχετης σειράς) είναι ο στάνταρ τρόπος που μετριέται η ποιότητα (περιλαμβάνονται οι παίκτες που λήγει το συμβόλαιο).
υπάρχουν πολλές ομάδες παρατημένες, οι οποίες όμως έχουν το μίνιμουμ των 14 παικτών, οπότε πρέπει να περιλαμβάνει και αυτές ο υπολογισμός των κληρώσεων.
Πάμε να δούμε τι παίζει τώρα τελευταία με τις διοργανώσεις.
Αφού έμεινα 4 σεζόν στο ίδιο επίπεδο, την περασμένη σεζόν είπα να προχωρήσω.
Η βασική ομάδα μετά από τόσες σεζόν, ανέβηκε στα 8* χωρίς να κάνω έντονη προπόνηση, απλώς την καθημερινή και όποτε είχα φουλ κατάσταση.
Επειδή είπα να κυνηγήσω το τρεμπλ (το 11ο) έπρεπε να κατεβάσω ποιότητα.
Ετσι τους έβγαλα στο σφυρί
Κράτησα μερικούς καλούς καθώς και παλιούς παίκτες τις ακαδημίας (0Τ) οι οποίοι έχουν χαμηλότερη ποιότητα από το οπτικό 1* που βλέπετε.
Έτσι η ομάδα ξεκίνησε έτσι την σεζόν (μου έδωσε και 2 βετεράνους το σύστημα για να έχω 14 παίκτες με συμβόλαιο)
Η ποιότητα της ομάδας είναι λίγο πάνω από 70%.
Στο τσου-λου παίζω με ίδιο επίπεδο ή -1.
Το ίδιο και στο κύπελλο.
Ξεκινώ με εύκολες ομάδες οπότε έχω και χρόνο για να φτιάξω την ομάδα.
Απλώς να ετοιμάσω μια όμάδα 12-13 παικτών και τους άλλους σιγά-σιγά.