Εγω ειχα παρει καποιους πριν απο 3 σεζον οταν ειχα αγορασει καποια τοκεν, παρεμπιπτοντως λαθος τροπος να ξοεδεψεις αγορασμενα τοκεν. Γενικα δε συμφερει για χαμηλα λεβελ. Η νορντεους εχει κανει το συστημα των διαπραγμαρευσεων δυσχρηστο γιατι δε τη συμφερει σε σχεση με τον πληστειριασμο. Δεν μπορει να υπαρξει ουσιαστικη διαπραγματευση αν δε μπορεις να συννενοηθεις με τον αλλο ποσο μαλον να δεις χςρακτηριστικα του προφιλ της ομαδας του. για να πετυχεις μια οσο το δυνατον συμφερουσα αγορα πρεπει
1. Να δεις αν ειναι ενεργος ο αλλος μανατζερ. Εγω αυτο το βλεπω απο τις συμμετοχες του παικτη. Ειναι σχετικα ασφαλες το συμπερασμα αν εχει αγοραστει τουλαχιστον μεσουσης της προηγουμενης σεζον οποτε ξερεις οτι πριν απο 15 πχ μερες ο μανατζερ ηταν ενεργος.
2. Ο παικτης να ειναι σχετικα γρηγορος και οσο το δυνατον μικρη ηλικια για να μην πανε χαμενα τα ενα σωρο τοκεν που θα δωσεις. Αν ειναι φρεσκοαγορασμενος ειναι δυσκολο να στον δωσει γιατι και ο αλλος μανατζερ θα χτυπηθηκε αγρια σε καποιον πληστειριασμο για να τον αγορασει και σε καθε περιπτωση δεν εχει βγαλει ακομα τα λεφτα του.οποτε επειλεγεις παικτη που να εχει αγοραστει την προγγουμενη σεζον η παλιοτερα οποτε εχει λογικα χαμηλοτερη ποιοτητα απο το μεσο ορο της ομαδας του αντιπαλου μανατζερ.
3. Να εχει συμμετοχες στην ομαδα και γκολ αν ειναι επιθετικος.
4. Να προσπαθεις να συγκρινεις με την εμπειρια που εχεις ποσο θα επιανε ο παικτης αυτος στην αγορα πριν κανεις τνν προσφορα σου. Αν ειναι πολυ μακρια απο την πραγματκκοτητα της αγορας μην τον παρεις.
5. Σε καθε περιπτωση να κανεις την αγορα στην αρχη της σεζον η σε μια σεζον οπου θα μεινεις κατηγορια και να υπολογισεις οτι θα σου μεινει εξασρερος και την επομενη τουλαχιστον αλλιως δεν αγοραζεις κατι ιδιαιτερο.
Γενικα δε ειναι ευελικτο συστημα τουλαχιστον για τα μικρα επιπεδα και μεγαλο χασιμο τοκεν για μενα. Εχουν γινει απειρες προτασεις για τη βελτιωση του και απο αττο το φορουμ και αλλου αλλα η νορντεους δεν προκειται να τα λαβει σοβαρα υποψιν γιατι βγαζει περισσοτερα απο τους πλειστγριασμους. Τουλαχιστον να μπορουσαμε να δουμε το προφιλ του παικτη για να μην κανουμε προσφορες στο ντουκου.

Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk