Results 1 to 10 of 12
Like Tree1Likes

Thread: Οικονομική διαχείριση του παιχνιδιού

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    ΑΠΑΤΗ !!!
    Εδώ θα ήθελα να αναφέρω κάτι σημαντικό που ήταν και προσωπική εμπειρία. Μια απάτη πολύ διαδεδομένη. Δήθεν χακάρισμα του top eleven. Όταν ξεκίνησα το παιχνίδι, έβλεπα άλλες ομάδες με πεντάστερους και εξάστερους παίκτες και τους λιγουρευόμουνα. Ψάχνοντας λοιπόν στο google να δω τι παίζει, έπεσα σε πάρα πολλά site που υπόσχονταν πολλά
    Click image for larger version. 

Name:	hack 1.jpg 
Views:	134 
Size:	16.0 KB 
ID:	59501

Μπήκα σε 2-3, διάλεξα ένα και ακολούθησα τις οδηγίες. Έπρεπε να στείλω ένα συγκεκριμένο μήνυμα που έλεγε ότι έχω κερδίσει 1000 τοκεν και βαλιτσάκια, σε πέντε facebook top eleven sites σε διάφορα μέρη του κόσμου. Έτσι κάπου κάποιος κάποτε έχει διαβάσει αυτό το ψεύτικο ποστάρισμά μου χαχα.
    Μετά έπρεπε να κατεβάσω την μάσκα αλλά για να δουλέψει έπρεπε να κατεβάσω κι’ένα «κλειδί». Για να έχω το κλειδί, έπρεπε να κατεβάσω και καλά ένα «πρόγραμμα (δεν κατάλαβαν καλά ), ή να δώσω τον αριθμό του κινητού μου για να μου στείλουν το password. Καθότι δεν είμαι και τόσο χαζός να κατεβάζω τέτοιου είδους προγράμματα, έδωσα τον αριθμό του κινητού μου. Φυσικά, ήταν ένα καρτοκινητό, με 2-3 euro μέσα. Άρχισα να παίρνω κάτι χαζά μηνύματα από ένα πενταψήφιο νούμερο 15… . Μου έφαγε το υπόλοιπο και τελείωσε. Μετά πήγα στην Wind και έκανα φραγή σε όλα αυτά τα 5ψήφια (ήταν και μια καλή αφορμή να το κάνω αυτό).

Name:	hack 2.jpg 
Views:	131 
Size:	73.8 KB 
ID:	59502

Έτσι λοιπόν, όλα αυτά που βλέπετε είναι μεγάλη απάτη. Άσε που αν υπήρχε, θα το είχε όλος ο κόσμος και ουσιαστικά το παιχνίδι θα κατάρρεε. Προσοχή λοιπόν , μακριά.

Name:	hack 3.jpg 
Views:	131 
Size:	8.2 KB 
ID:	59503

Λοιπόν, δεν υπάρχει χακεριά στο top eleven ?
    Υπάρχει. Είναι ένα πρόγραμμα που κυκλοφοράει και λειτουργεί σε παλιά έκδοση στο ios . Είναι ένα σύστημα που το βάζεις σε μια παλιά έκδοση και μαζεύει από μόνο του βαλιτσάκια, βλέποντας συνεχόμενα βίντεο. Αυτό συναντάται κατά Βιετναμ μεριά
    . Η nordeus θα μου πείτε, δεν τα κυνηγάει αυτά ? τα κυνηγάει αλλά ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια.
    Last edited by nikolgiorgos; 12-17-2015 at 08:06 PM.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html